slinger

Honda HR-V 2015, de nieuwe compacte SUV heeft een naam

Reeds geïntroduceerd in Japan als Honda Vezel in de 2014 New York Auto Show deze nieuwe compacte crossover debuteert in de specificatie voor de Verenigde Staten. Het ophalen van een klassieke merknaam in de Honda HR-V 2015 ook naar Europa komen in de komende maanden: dit is zijn laatste verschijning.

De langverwachte Honda compacte SUV Hij heeft een lange weg afgelegd, maar de lancering in Europa wordt steeds dichterbij. Gepresenteerd in een eerste stap onder de naam Honda Urban SUV Concept, nog een prototype, dat in Japan op Honda Vezel werd gelanceerd een paar maanden, de uiteindelijke productie model maakt het alleen.

Nu is het tijd voor de Verenigde Staten en de diepte ongewijzigd ten opzichte van de Vezel in 2014 New York Auto Show Het is het model voor de Amerikaanse markt onthuld, met zijn definitieve westerse naam: Honda HR-V

Het ophalen van een naam met de traditie in het merk van Japan, de Honda HR-V was één van de voorlopers modellen van dit segment crossover compact, zo in de mode in de afgelopen jaren. Als in het oorspronkelijke model, vervaardigd tussen 1999 en 2006, met de nadruk zijn lichaam vier meter lang drie deuren, nieuwe Honda HR-V deel volledig vanaf nul en heeft weinig met zijn voorganger.

Met een ontwerp dat ons kan herinneren aan een Honda CR-V compact, Honda HR-V 2015 Het ligt op hetzelfde platform Honda Fit / Jazz 2015 en zie in het systeem Honda Magic Seat, een grotere flexibiliteit in de configuratie van pleinen en ook verbergen de tweede rij, waardoor een met volledig vlakke laadvloer.

de bereik van de motoren voor de nieuwe Honda HR-V zullen deze nieuwe VTEC motoren van de kleine verplaatsing onder andere met drukvulling in sommige gevallen directe inspuiting, en de Amerikaanse lancering zal later dit jaar gehouden, worden vervaardigd in Celaya (Mexico).

voor de Honda HR-V die bestemd zijn voor Europa nog steeds hebben we een paar maanden te wachten, maar de wijzigingen minimaal zal zijn ten opzichte van de Amerikaanse versie.