volvo

Nieuwe Volvo XC60 is de Zweedse midsize SUV vernieuwd

  • Komt de nieuwe generatie premium SUV middengewicht Zweedse onderneming op de Geneva Motor Show.
  • Erfde een groot deel van het ontwerp kenmerken van zijn grote broer, de Volvo XC90.
  • Het zal beginnen met de productie volgend jaar april.

Na wat teaser om uw eetlust op te wekken, Volvo brengt ons bij Geneva Motor Show 2017 de XC60 die na 9 jaar van de dienstverlening en 30% van de totale omzet van het merk maakt plaats voor een nieuwe generatie het volledig moderniseert.

met een netlijn vergelijkbaar naar zijn oudere broer XC90, de nieuwe SUV van het Zweedse fabrikant wordt gepresenteerd in samenwerking met rivaliserende go van aangezicht tot aangezicht met haar Duitse directe concurrentie met een zeer interessant aspect.

van gespierder en dynamische eigenschappen dan de vorige generatie model blijft benadrukken de eenvoud van zijn slagen benadrukken de gemarkeerde en hoge taille van haar lichaam, de optische frontLED, grote achterlichten of grote laterale ribbe gelegen tussen de wielkasten.

de binnenland, Anderzijds, is samengesteld door een ruim en licht interieur (Geholpen door zijn glazen plafond) die opvalt door de grote hoeveelheden van de centrale brug en de rol van de Touch Screen uw dashboard multimedia entertainment centrum van het voertuig Carplay en Android Auto.

wijst ook op het aandrijfsysteem semi-autonome Pilot Assist kunnen acceleratie, sturen en remmen van het voertuig te beheersen op wegen tot 130 km / h die zal worden Als optie verkrijgbaar in het model.

Foto 1 - Officiële Pictures 2017 Volvo XC60Foto 2 - Volvo XC60 2017 Officiële foto'sFoto 3 - Official Pictures 2017 Volvo XC60Foto 4 - Official Pictures 2017 Volvo XC60

2017 Volvo XC60 officiële foto's

In de sectie propellers, model toegang de todocamino rust de D4 diesel 2.0l 190 pk terwijl de meer krachtige het hybride model T8 Twin Engine 2.0 liter benzine 407 pk.

In het midden van de motor bereik D5 2.0L diesel met 235 pk, 2.0l benzine T5 en T6 254 pk benzinemotor 320 pk en 400 Nm koppel wordt gevonden. Alle verband met automatische transmissie en vierwielaandrijving.

de XC60 bent u klaar om voert de productie volgend jaar april in de Torslanda fabriek en in een paar dagen zal beginnen reserves van het.