Renault

Eerste Alpine 2016 gegevens, 1,8 Tce motor en 300 pk

Alpine zal terug uit de dood komen is iets dat we allemaal kennen. We hebben al een prototype gezien, en zelfs sloegen ons om het uiteindelijke ontwerp van deze, maar tot nu toe hebben we geen gegevens vanaf 2016 Alpine prestaties te leren kennen.

In mei we vooraf in de eerste plaats dat wilde Alpine leven, en te bewijzen dat het een prototype tijdens de viering van de 24 Uren van Le Mans te presenteren. Na het zien van het, en duidelijk herinneren ons aan de A110, het is nu wanneer we beginnen om meer technische details van deze Alpine 2016 leren. Een mengsel van lichtgewicht prestaties.

Alpine hoort bij Renault, en dit op zijn beurt maakt samenwerking met Nissan. Om deze reden Alpine 2016 zal worden aangedreven door een benzinemotor turbo gedeeld door de groep. Meer specifiek zal het 1.8 Tce we zien in andere modellen zoals de Mégane of Pulsar te gebruiken. Maar deze keer zal worden geretoucheerd en in staat zijn om een ​​veel hogere prestaties van deze units bieden.

Specifiek ze het over bevoegdheden, variërend tussen de 250 en 300 pk, Ze hebben een tussenproduct 275. De eerste twee eenheden 250 en 275 pk, in hoofdzaak gelijk zijn. 1.8 Tce motor gelijk, de configuratie, alleen de maximale kracht die kan vrijgeven zal veranderen, en dit wordt bereikt sleutelen aan de elektronische schakelbord.

Dit lijkt het uiteindelijke uiterlijk van de 2016 Alpine productie

Echter, ook al zijn ze slechts 25 pk, 300 pk unit zullen verschillend zijn in verschillende opzichten. Ja, het blok blijft, maar een aantal onderdelen worden vervangen, zodat het niet alleen in staat om meer vermogen te bieden, maar die ook op andere wijze te leveren. Culata, koeling, intake, veel veranderingen gericht op het verkrijgen van betere prestaties.

Als we de gewichten wordt overwogen, hebben we het over de 2016 Alpine staat om uitstekende prestaties te laten zien zal zijn. De eerste bronnen zet het gewicht tussen 1.200 en 1.300 kilogram. Als dit waar we zijn in gesprek met elk paard zal zich bezighouden met ongeveer 4,2 kilogram rijden, als we verwijzen naar de eenheid van 300 pk. Een uitstekende figuur de look, overal waar je kijkt.

Alpine zal de eerste zijn om deze motor en deze configuratie vrij te geven, maar later zullen we beginnen om het te zien in andere modellen van de Renault-Nissan Alliantie. Bijvoorbeeld de Mégane 2016 kon op hem rekenen voor RS versie, net als de Pulsar-eenheid voor Nismo Nissan bereidt. Er is ook speculatie dat een aantal SUV ontvangen van de motor, maar dit is veel meer afgelegen.

Het ontwerp herinnert er in zekere mate de A110 van de jaren '60 en '70

Zoals voor versnellingsbakken, informatie is een beetje meer in de lucht. Automatische dubbele koppeling EDC zou verantwoordelijk is voor de situatie, maar dit moet worden herzien en verbeterd zoals momenteel geassocieerd met maximaal 220 pk. Maar dat is de weg te gaan, hoewel handmatige wijzigingen ook worden verwacht.

Tegen de tijd dat in 2016 de Alpine is niet gezien op de weg. Dit maakt ons staat die nog niet zijn testfase is gestart. zeker We zullen niet weten wat de uiteindelijke uiterlijk van de Alpen tot het midden van volgend jaar. Hoewel we tegen de tijd dienen deze eerste schetsen zijn vrijgegeven net een week geleden.

In de laatste 24 uur van Le Mans, Alpine haalden ons uw productie auto prototype vorm