Toyota

Toyota Corolla 50ste verjaardag speciale editie voor een onherhaalbaar model

50 jaar een duidelijke datum te passen. De Toyota Corolla viert dit bijzondere jaar onomástica.Tan slechts een handvol auto's kunnen hetzelfde zeggen, en dus het Japanse merk te lanceren de Noord-Amerikaanse markt een speciale editie.

Op dit moment in de wereld is er een klein en selecte groep van auto's die hun verhaal te vertellen zoals de Toyota Corolla. De praktische Japanse sedan viert zijn 50ste verjaardag. Een ronde en zeer speciale figuur die het merk heeft gemaakt durft een speciale editie te lanceren in Noord-Amerika. Voor de andere markten niet beschikbaar zal zijn want het heeft een uniek ontwerp dat ook een restyling ontvangt binnenkort.

Hoewel de Corolla jaren onverkochte in Spanje heeft doorgebracht en een aantal landen in Europa, de spirituele opvolger is de Toyota Auris, ja het blijft op een brede markt van meer dan 150 landen over de hele wereld, dus de veronderstelling dat 20% van de totale omzet van Toyota wereldwijd.

In acht nemen van deze gegevens is het niet verwonderlijk de speciale band die het merk heeft in de richting van het model. Dus profiteren van de lancering van een nieuwe restyling, en de 50-jarige geschiedenis van het model, Toyota lanceerde een speciale Commemorative Edition. Een probleem dat alleen kan worden gezien in de Amerikaanse markt, een van zijn favoriete sectoren.

Op basis van de kroon, het hoogste bereik, de rol bevat verschillende herdenkingsmunten unieke kenmerken, zoals een 17-inch wielen met inserts in donkergrijs, ledkoplampen verbeterd, een palet van kleuren in het bijzonder, en het invoegen van herdenkingsmunten details van zijn 50ste verjaardag.

Het is waar dat de meeste van deze gegevens zijn gericht aan de binnenkant. de kwaliteit ervan door het invoegen van lijstwerk wordt verbeterd zwarte kersen, het bereiken van zowel het dashboard en de portierbekleding. een verbeterd contrast stiksels stoffering en unieke en beste matten zijn ook inbegrepen.

Zoals reeds vermeld, de 8.000 eenheden gepland voor deze editie "beperkt" zal gebaseerd zijn op de SE klaar, dus bijna alle optionele apparatuur is inbegrepen. Deze middelen omvat elementen zoals Central zeven inch scherm en een computer verbeterde geluidskwaliteit. Als extra kopers kunnen worden gedaan met een zonnedak.

De Toyota Corolla Het draagt ​​opgelopen meer dan 43 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd meer dan vijf decennia van de geschiedenis. Een aanzienlijk aantal verkopen dat alleen in de komende jaren zal groeien. Gefeliciteerd Corolla.