Toyota

2016 Toyota GT86, macht en agressie bij de meeste belangrijke update

Kom naar de eerste details van de update die de Toyota 86, Subaru BRZ lijden naast, de helft van haar commerciële levenscyclus licht. De eerste berichten dicteren dat ontvangen motor upgrades aan de macht te verhogen tot 211 pk terwijl het verminderen van het verbruik.

de Tobaru, algemeen bekend als de Toyota GT86 en Subaru BRZ (+ Scion FR-S in andere markten) zullen een aantal wijzigingen te ontvangen van de tweede helft van de commerciële levenscyclus geconfronteerd. Omdat het ging over de verkoop in 2012 de Japanse sport is heel licht meermaals gewijzigd, maar dit zal zeker de meest belangrijke update te ontvangen.

De eerste data 2016 Toyota GT86 Wij komen uit Australië, waar een interne bron zei dat de herziening van de coupé biedt mechanische verbeteringen, macht en een aantal uiterlijke wijzigingen. De wijzigingen ook de BRZ bereiken, maar zal niet zeer ingrijpend zijn, omdat ze moeten voldoen aan bepaalde parameters beide merken.

Meer vermogen is wat alle liefhebbers van deze sport te bellen en het is wat zal zij het matig. Het medium geeft aan dat het blok boxter 2,0 liter atmosferische wordt aangepast aan inwendige wrijving en het inlaatspruitstuk zodat redesigned verminderen is bereikt verhoging van vermogen en koppel ongeveer 5% en minder verbruik met ongeveer 7%.

Dit betekent dat de huidige gegevens Toyota GT86 en rekenmachine op de tafel van de nieuwe Tobaru 2016 cijfers zijn geschat op 155 kW (211 pk) Vermogen en 215 Nm koppel, terwijl erkent een gemiddeld verbruik van 7,2 liter per 100 km. Als dat zo is, moeten ze ook worden verminderd 7,6 seconden nodig om van 0 naar 100 km / h te voltooien.

Andere modificaties overwegen een chassis met een nieuwe instelling, nieuwe dempers grotere stijfheid en achtervering te rijcomfort te verbeteren zonder dat transportmiddel geplaatst.

Naar buiten toe zullen er ook veranderingen in de koplampen, motorkap en voorbumper met luchtinlaten in de grotere onderste grille om karakter toe te voegen aan de sport. Veranderen perspectief in de achterbumper redesigned die een agressievere diffusor omvat terwijl voorbeeld uitlaatopeningen zijn gescheiden sportiviteit winnen in uiterlijk.

De vernieuwde Toyota GT86 zal in april 2016 en zal haar commerciële leven blijven 2020 omdat vanaf het begin de Japanse coupe gedeeld tussen Toyota en Subrau was gepland om te verschijnen in de showrooms voor 8 jaar.