Toyota

Toyota ProAce prijzen en apparatuur, en een nieuwe bestelwagen te koop

Toyota lanceert een nieuw model, bedoeld voor commercieel voertuig segment. Dit is de Toyota ProAce, die beschikbaar zal zijn in zowel gesloten cabine of passagiers. Toyota ProAce 2013 is eigenlijk een tweelingbroer van de Citroën Jumpy en Peugeot Expert of, en is een samenwerking met de PSA-groep.

Zeker het aspect van de Toyota ProAce het maakt je een beetje bekend is, en dat is een busje dat aandelen het grootste deel van de genen met de Citroën Jumpy en de Peugeot Expert. Het is niet de eerste keer dat Toyota werkt samen met PSA Peugeot-Citroën Group om een ​​nieuw model te lanceren, want het is iets dat gedaan werd met de Peugeot 107, Citroën C1 en Toyota Aygo, maar nu is deze samenwerking wordt verplaatst naar het segment voertuig commercial.

Gemaakt van Sevelnord (Frankrijk), de Toyota ProAce Het is een middelgroot busje met uitgebreide configuratie-opties (tot 23 versies in het assortiment). Het heeft een laadvermogen van 1.200 kg, en wordt aangeboden in gesloten configuratie voor het laden of cabin cabine met zes stoelen. Er zijn twee uitvoeringen beschikbaar zijn, comfort of actief, en zijn motor assortiment bestaat uit dieselmotoren 90 pk tot 163 pk.

Alle Toyota ProAce opgenomen als standaarduitrusting VSC stabiliteitscontrole, dag en mistlampen brandblusapparaat, terwijl eventueel elementen zoals cruise control, regensensor en lichte of geef Toyota Traction Select, helpen een betere tractie in moeilijke toestand van de wegen en ook inclusief Hill Start hulp.

Garantie voor 3 jaar of 100.000 kilometer, de Toyota ProAce zijn al te koop bij een prijs van 18.670 euro deel, inclusief kortingen en PIMA Air Plan.