stoel

De nieuwe SEAT Leon Cupra 2017 en waar de prijzen: verkrijgbaar vanaf € 31.008

Na het publiceren van alle nieuwe SEAT Leon prijzen, nu doen we hetzelfde met de sportiefste en radicale variant van de "restyling" van de compacte SEAT geleden. De nieuwe SEAT Leon Cupra 290 heeft al in Spanje. Een deel van 31.008 €.

SEAT Leon Cupra 2017

De nieuwe SEAT Leon Cupra 290 is verkrijgbaar vanaf € 31.008.

In de configurator nieuwe SEAT Leon kunnen we wat de prijs van de meest radicale en sportieve versie die we vinden in het gamma te ontdekken. Het is duidelijk dat we praten over het beëindigen van Cupra 290. Terwijl de prijs van de nieuwe SEAT Leon 2017 van 20.080 euro deel evenals een paar dagen geleden gepubliceerd, badder versie, de SEAT Leon Cupra 290, zal zijn beschikbaar vanaf 31.008 euro.

De buitenkant laat geen ruimte voor twijfel. We worden geconfronteerd met de sportiefste SEAT León visie. Details zoals de dakspoiler, lichtmetalen velgen 19 inch titanium uitlaatsysteem met twee perfect geïntegreerd in de sport diffusor uitgangen zijn belangrijke elementen van het ontwerp versie. En als er enige twijfel het onderscheidend Cupra is ook aanwezig in de achterste en voorste. Al in combinatie met LED-koplampen en donkere achterruiten dat een extra onderscheid geven.

Binnenin vinden we alle specifieke details van Cupra eindigen 290. Een exclusieve bekleding, stuurwiel, vloermatten, stoelen en opvallende Cupra helpen onderscheiden het interieur van deze versie klaar is de rest van het assortiment.

SEAT Leon Cupra 2017 - back

Onder de motorkap vinden we een 2.0 TSI 290 pk.

En hoe zit het met de apparatuur? Enkele van de meest belangrijke elementen die is uitgerust met de nieuwe SEAT Leon Cupra zijn de dual zone climate control, elektrische ramen, cruise control cruise spiegels verwarmd en elektrisch inklapbare buitenspiegels, boordcomputer, Bluetooth-verbinding, meerdere airbags, mist LED, centrale vergrendeling en rijmodus selector.

Met betrekking tot de mechanische, zal de nieuwe SEAT Leon Cupra beschikbaar naast een zijn benzinemotor 2.0-liter TSI met 290 pk en 350 Nm maximumkoppel dat zowel een kan worden gekoppeld handgeschakelde versnellingsbak met zes versnellingen als een automatische DSG hetzelfde aantal relaties. In beide gevallen kan de Spaanse compacte een topsnelheid van 250 km / h te bereiken. Verbruik en emissies zijn iets lager in de versie met DSG.

SEAT Leon Cupra in Spanje 2017

MotorCambioP.V.P.
2.0 TSI 290 pkManual 6V31.008 €
2.0 TSI 290 pkDSG-633.088 €