Opel

Opel Grandland X 2018 onthult de nieuwe SUV merk Ray

We onthullen de eerste details en beelden van het nieuwe model zal toetreden tot de familie van Opel SUV. Dit is de nieuwe Opel Grandland X 2018 een voertuig sportief en avontuurlijk karakter op de markt kwam een ​​stap boven de huidige Crossland X en Mokka X. positioneren Het meet 4,48 meter lang en heeft een ruime cabine vijf passagiers. Zijn debuut zal plaatsvinden op de Frankfurt Motor Show te nemen in september 2017.

Opel Grandland X 2018 - later

Opel Grandland X 2018 wordt het derde lid van de X-familie van Opel onthuld.

we kunnen blij met de derde lid van de X-familie van Opel. De Opel Grandland X 2018 is al een realiteit. De nieuwe SUV merk Ray is klaar voor zijn debuut op de Frankfurt Motor Show 2017 (14-24 september). In de afgelopen maanden hebben we volgt de ontwikkeling van het nieuwe model van de Duitse firma door middel van verschillende spy foto's en we kunnen waarnemen met veel detail.

Op zoek te combineren op een evenwichtige manier een geest van avontuur met een sportief karakter, de nieuwe Opel Grandland X druk op de markt om een ​​stap boven de huidige Crossland X en Mokka X. Een grotere SUV, maar met compacte afmetingen en eigenschappen als haar belangrijkste deugden een off-road uiterlijk, uitgebreide uitrusting en een zeer ruim interieur positioneren.

Bovendien, met de marktintroductie, de nieuwe Grandland X laat Opel zijn gamma compacte auto's te verhogen met Astra en Zafira vandaag, twee zeer interessante modellen. In te gaan op details over het ontwerp, als we ons richten op de voorkant, de scherpe grill waarop de kenmerkende Opel-logo of bars chroom vleugelvormige en dun LED-koplampen tentoonstellingen bieden het een krachtige en robuuste lucht Grandland X.

Opel Grandland X 2018 - Side

De nieuwe Opel SUV Grandland X is een compact formaat met plaats voor vijf inzittenden.

Als we zijn kant te analyseren, is het duidelijk dat dit een SUV. De wielkasten en vormgegeven door de beschermende bekleding op de bodem van het lichaam maken duidelijk dat de nieuwe Opel Grandland X een voertuig dat niet bang bergen, platteland of strand. Het zal in staat zijn naadloos worden geconfronteerd met een vakantie, weg van de grote steden cement en beton zijn onze steden.

En afwerking onze tour van de buitenkant van de nieuwe Opel SUV in zijn verweerschrift, het eerste ding dat opkomt is zijn brede positie. Onderste beschermkap met chroom en de twee uitlaatpijpen perfect geïntegreerd in het ontwerp zorgen voor een extra sportief en dynamisch. Het is ook belangrijk om de groep achterlichten die gebruik maken van onderstrepen LED-technologie.

Opel meet Grandland X 2018
lang4.477 mm
breedte1.844 mm
hoog1.636 mm
gevecht2.675 mm
Porter (min)514 liter
Porter (max)1652 liter

Opel Grandland X 2018 - Inner

Dus in de Opel Grandland X 2018.

Met name, optioneel, kunnen wij u een two-tone afwerking met contrasterend zwart dak om een ​​extra vleugje verpersoonlijking toe te voegen geven. Op dit moment is het niet bevestigd, maar zeker dat als het op de markt komt, moet de Grandland X mogen Opel Exclusive aanpassen programma, introduceerde onlangs tijdens de laatste Autosalon van Genève 2017.

Afgezien van de buitenkant, als we de cabine toe te kennen zijn er verschillende termen die ons in staat stellen om snel en beknopt beschrijven binnen Opel Grandland X 2018. Kwaliteit, comfort, ruimte en technologie. Omdat de wielbasis bedraagt ​​2,675 mm, het nieuwe model van de Duitse fabrikant een belangrijke inzittenden en achterbank ruimte. Het interieur biedt plaats voor vijf inzittenden.

Het touch screen op de middenconsole en het instrumentenpaneel met een centrale touch screen-technologie om de hele sfeer binnen te brengen. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we de 514 liter bagageruimte kubussen verminderen stoelen niet zonder een zeer belangrijk figuur.

Opel Grandland X 2018

Via deze touch screen kunnen we de nieuwste versie van het systeem IntelliLink infotainment gebruiken.

De uitrusting is zeer compleet en zal op het niveau van wat er van een model in dit segment. Verwarmde ergonomische zetels, elektrische achterklep handsfree, verwarmbaar stuurwiel, infotainment IntelliLink met de diensten Opel OnStar, Draadloze oplader compatibel en adaptieve koplampen met LED-technologie smartphones.

Op het technologische niveau zal worden in de voorhoede van de familie SUV van Opel, en die zullen worden uitgerust met de nieuwste rijhulpsystemen, ontwikkeld door het merk. Dit zijn enkele van de rijhulpsystemen met de Grandland X staat garant voor een veilige en comfortabele rit:

  • Adaptive cruise control met voetgangers en automatische noodremming
  • Driver slaperigheid alert
  • Geavanceerde Parking Assistant
  • 360 Vision Camera

Opel Grandland X 2018 - achterlichten

De achterlichten van Opel Grandland X maken gebruik van LED-technologie.

het systeem grip Controle (Optioneel Aangeboden) kan de bestuurder een van de vijf rijprogramma's beschikbaar om de koppelverdeling naar de voorwielen passen selecteert en maakt slippen van het wiel indien nodig. Dit in combinatie met de automatische transmissie, de schakelmomenten en en gaspedaal passen. Zo zal een uitstekende respons op modder, sneeuw of vuil te bieden.

Met betrekking tot de motorenaanbod, voor nu Opel is niet gebleken officiële details, zodat het spelen wachten zijn coming-out in Franfurt. Echter, op basis van de thans beschikbare informatie, kunnen we verwachten dat er beschikbaar zijn in zowel diesel als benzine opties zal zijn. Tevens wordt een plug-in hybride variant voegen. De nieuwe Grandland X is gemonteerd op het platform EMP2 PSA.

Foto 1 - Foto Opel Grandland XFoto 2 - Foto Opel Grandland XFoto 3 - Foto's Opel Grandland XFoto 4 - Foto Opel Grandland X

Opel Grandland X Pictures