Opel

Opel Corsa 2019: niets vertraagt ​​de ontwikkeling van haar nieuwe platform

Opnieuw gaan we terug naar de toekomst Opel Corsa F, de nieuwe generatie van de kleine Duitse nutsbedrijf zou moeten aankomen binnen 1 tot 2 jaar vast te leggen.
Het zal nieuwe platform loslaten en zal een groter aanbod, met inbegrip van een sedan-versie beschikken.

Nieuwe Opel Corsa 5-deurs.

Net als veel andere modellen in de ontwikkeling, de nieuwe Opel Corsa 2019 dus we konden vinden in de sneeuw het uitvoeren van de overeenkomstige winter testen. Deze test unit heeft nog steeds camouflage en voorlopige elementen we hebben gezien bij andere gelegenheden, maar geeft ook haar definitieve koplampen.

De sterke camouflage weerhoudt ons voorbij te zien, maar kunnen we de grille die het merk gebruikt raden en ook wij in andere merken die modellen ontwikkeld door de Duitse firma, als Buick of Holden gebruiken.

Deze eenheid is gezien Corsa 2019 tijdens het filmen in Zweden, heeft opnieuw met 5-deurlichaam en de koplampen tonen dagrijverlichting in de vorm van een boemerang aan de top, net zoals we gevonden in modellen zoals de Insignia en Mokka recente X.

Zaga zeer goed gecamoufleerd en blijkbaar tijdelijke verlichting.

Aan de achterzijde zijn we weer als exploitanten die verantwoordelijk zijn camouflage Opel niet vinylkleefstoffen redden in dit gebied, verbergen goed de wegen van de achterruit en de C-stijl, en een groot deel van de achterbumper of achterruit. We kunnen ook zien hoe de koplampen kijken blijven voorlopig te zijn.

Het allerbelangrijkste is dat deze nieuwe generatie zal de eerste en verderdadera diepgaande vernieuwing model sinds 2006, zoals ik op het moment besproken, zal deze nieuwe generatie worden doorgegeven aan de nieuwe General Motors G2SC platform gericht op kleine kleine voertuigen, waar we de F Corsa en Aveo III.

De lancering is een mysterie. Dit is het jaar van de Insignia, we zien in de Geneva Motor Show live, dus je zou een mogelijke presentatie verwachten in 2019, met een markt tussen 2019 en 2020.

De nieuwe Ford Fiesta rivaal benadert.

De toekomst bereik moeten hebben versies van drie en vijf deuren,
Naast de nieuwe sedan-versie en de mechanische bereik zou worden samengesteld
voor nieuwe motoren drie en vier cilinders.

foto's: CarPix