Subaru

Subaru Forester 2016 meer veranderingen voor een echte todocamino

De Forester is een van die modellen, die geruisloos voldoen aan de verwachtingen van al haar eigenaars, en wat meer. Om het belangrijkste model van de reeks in Spanje te verjongen, het merk presenteert de 2016 Subaru Forester.

De waarheid is dat de Forester voortdurend wordt bijgewerkt. De Japanse fabrikant is verantwoordelijk voor een van de best verkopende modellen van alles, de meest in het Spaanse gebied, jong blijven en aantrekkelijk voor klanten. de Subaru Forester 2016 Het zal worden gepresenteerd op de Autosalon van Genève met niet veel nieuwe functies, maar alle belangrijke.

In het afgelopen jaar hebben we al de introductie van een aantal van deze verbeteringen bij te wonen. De meesten van hen gericht op de groei van de rij-ervaring, met zachtere verfijnde motoren. een nieuwe automatische transmissie en veel effectiever xmode AWD-systeem werd geïntroduceerd.

Al deze veranderingen zijn nog steeds aanwezig, die moeten worden het toevoegen gemodificeerde suspensies en herzien, aan voor- en achterzijde. Het management heeft een ander punt van aandacht geweest, het verbeteren van de prestaties en de hoogte dankzij een nieuwe configuratie en een dikkere stuurwiel en verbeterd.

Subaru Forester XT: gedrag, conclusies en waardering

Maar de belangrijkste veranderingen in deze uitgave richten op ontwerp. Een werk dat is uitgevoerd voor de Subaru Forester heeft uitgevoerd vast te stellen een stijl die meer in lijn met de rest van zijn broers en de rest van het gamma. Iets heel vergelijkbaar met wat we niet zagen lang geleden in de Subaru Outback en Levorg.

Zo zien we geïntroduceerd nieuwe koplampen met LED-dagrijverlichting en stuurbare technologie type. Een zeer gelijkaardige stijl waaraan we kunnen zijn grote broer, de Subaru Outback te zien. Ahead verandert ook de specifieke bumpers, differentiatie Executive Plus zijn weer beschikbaar zijn.

De achterste ontvangt ook veranderingen, hoewel ze uitsluitend richten op de optiek, maar ook hun technologie te verbeteren. laatste nieuwe wielstellen 17 en 18 inches geïntegreerd. In het laatste geval zullen ze alleen beschikbaar zijn met het hoogste afwerking bereik, de Executive Plus.

Deur naar binnen Subaru zegt dat het de Forester meer verfijnde en comfortabel gemaakt. waarneembaar elementen zoals autoruiten, dikker en isolatiepanelen dat het lage geluidsniveau interne verbetering worden veranderd. bepaalde materialen worden veranderd, zoals de stoelbekleding, die u kunt betalen een extra leer.

Als voor systemen en technologie, de Forester toevallig een hebben box compleet nieuwe instrumenten met een TFT LCD geïntegreerde kleur tussen de bollen. Infotainment laatste generatie Subaru Starlink, met snellere en intuïtieve bediening is ook inbegrepen.

Als voor de prijzen, is het opmerkelijk dat ondanks de verbeteringen en veranderingen, Subaru verandert niet. Het volledige aanbod benzine variant, altijd handmatig en diesel, de enige waaronder zes-versnellingsbak. Sport, Sport Plus, Executive en Executive Plus: Er moet een vier pakketten van deze apparatuur worden toegevoegd. D

dus de prijsklasse van Subaru Forester 2016 Het wordt als volgt gevormd. Prijzen zijn inclusief een korting en een promotie. belastingen en vervoer zijn ook inbegrepen:

VersiónAcabadoP.V.P
Subaru Forester 2.0D 6MTsport27,900 €
Subaru Forester 2.0D 6MTSport Plus29.900 €
Subaru Forester 2.0D 6MTuitvoerend32.500 €
Subaru Forester 2.0D 6MTExecutive Plus€ 34.000
Subaru 2.0D Lineartronicsport29.900 €
Subaru 2.0D LineartronicSport Plus31.900 €
Subaru 2.0D Lineartronicuitvoerend34.500 €
Subaru 2.0D LineartronicExecutive Plus36.000 €
Subaru Forester 2.0i Lineartronicsport25.100 €
Subaru Forester 2.0i LineartronicSport Plus27,900 €
Subaru Forester 2.0i Lineartronicuitvoerend30.500 €
Subaru Forester 2.0 XT LineartronicExecutive Plus39.000 euro