Subaru

Subaru Outback 2018: Japanse SUV wordt vernieuwd in de vijver

Subaru heeft de eerste foto's en alle details van de renovatie uitgevoerd op een van de belangrijkste pijlers in de Noord-Amerikaanse markt onthuld. De nieuwe 2018 Subaru Outback is klaar voor zijn debuut op de New York International Auto Show 2017. Dit is een fijnafstelling van de iconische Japanse SUV waarmee in te halen. Het bevat esthetische en technologische innovaties.

Subaru Outback 2018 - Lighthouse

Dit is het uiterlijk van de nieuwe Subaru Outback 2018.

Binnen een paar dagen zal de plaats van de New York International Auto Show 2017 te nemen, en er zijn merken die er snel bij om deze verschillende innovaties en primeurs die zal worden aangekondigd te bereiden zijn. Subaru Het is een van de bedrijven die de meeste inzet op dit evenement en het bewijs is dat ze hebben gekozen om "de grote appel" als het podium voor de coming-out van de nieuwe Subaru Outback 2018.

Hoewel er geen veranderingen Mechanisch vinden (zoals opgemerkt later), vrijwel alle andere delen van de Japanse SUV nemen een soort van nieuwheid. We worden geconfronteerd met een zeer interessant-update dat tot doel heeft in de Amerikaanse markt te houden de belangrijkste model Subaru. Bovendien is het de meest populaire en eiste voertuig.

In het afgelopen jaar 2016 Subaru Outback was het model van de Japanse automaker best verkopende Verenigde Staten met 182.898 eenheden geregistreerd. En tot nu toe in 2017 handhaafde een soortgelijk gedrag, meer dan 40.000 stuks te hebben verkocht tot afgelopen maart, een stijging van 14,2% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Subaru Outback 2018 - Inner

Binnen de nieuwe Subaru Outback 2018, detail.

Esthetisch, hoewel Wij zijn niet waarderen radicale veranderingen in het beeld, dankzij de kleine, maar talrijke penseelstreken die zijn ontwerp ontvangt brengt het gevoel in een meer modern, elegant en modern Outback. Aan de voorkant kunnen we luchtinlaten voor een uitvergroting, een nieuwe lagere bescherming bood meer weerstand tegen mogelijke effecten van stenen en andere items die u hebt op de weg, of een nieuwe slanker LED-koplampen.

Afgezien van de buitenkant en het nemen van een blik op de foto's van het interieur zien we dat Het heeft de kwaliteit van het eindproduct verbeterd als gevolg van nieuwe materialen die worden gebruikt. Nu opgenomen als standaard nieuwe 6,5-inch (De eerste was 6,2 inch). Eventueel, en afhankelijk van het uitrustingsniveau toestel, het beeldscherm zal zijn 8 inch.

Subaru heeft hard gewerkt aan verbetering van warmte- en geluidsisolatie van de passagiersruimte maximaal comfort tijdens het rijden. Een duidelijk voorbeeld hiervan is de nieuwe vorm van de buitenspiegels en inmiddels verminderen windgeruis in de cabine. Het pakket zet de toon gezichtsvermogen beveiligingsniveaus Limited en Touring afwerking.

Subaru Outback 2018

Het mechanische deel van de 2018 Subaru Outback ontvangt niets nieuws.

Met betrekking tot het bereik van de motoren Subaru Outback 2018, zullen er veranderingen. Het aanbod is nog steeds bestaat uit een 2.5-liter vier-cilinder boxer 178 pk (131 kW) en 236 Nm koppel en een 3,6 liter 260 pk (191 kW) en 335 Nm resp. Beide motoren worden gecombineerd met Lineartronic automaat CVT en een systeem van AWD.

Zoals we aan het begin van het artikel, nieuwSubaru Outback Tijdens het zal worden gepresenteerd 2017 New York Auto Show, evenement dat tussen 14 en 23 april. Het zal gaan over de verkoop in USA dealerships vanaf volgende zomer.