Peugeot

Peugeot Partner Tepee Puretech nu verkrijgbaar met een benzinemotor met 110 pk

De Peugeot Partner Tepee lanceert een nieuwe motor in haar assortiment: het is modern benzine PureTech 110 met 1,2-liter turbo en 110 pk. Al te koop in het merk dealers, met prijzen vanaf 12.900 euro.

Niet alles zal diesel in kleine bestelwagens en bedrijfsvoertuigen zijn: hoewel de motoren marktaandeel benzine in deze voertuigen is veel lager, is er ook ruimte voor hen. De Peugeot Partner Tepee gamma debuteert in haar geavanceerde PureTech 1.2-liter motor met 110 pk.

de Peugeot Partner Tepee 110 PureTech Het kan een interessant alternatief voor gewone diesel als gevolg van de efficiëntie. Deze motor turbo driecilinder wordt standaard geleverd met het systeem Stop & Start automatische start en stop de motor, en hun gemiddelde verbruik is zeer laag: homologates 5,1 liter / 100 km en CO² emissie van 119 g / km.

Dankzij de 110 pk Deze motor bereikt 5.500 rpm- en maximumkoppel van 205 Nm bij 1750 rpm, kan de Partner Tepee versnellen van 0 tot 100 km / h in 12,2 seconden, met een maximum snelheid van 180 km / h. zijn uitrusting beschikbaar is vrij compleet, waardoor het een geldige voertuig voor zowel professioneel gebruik en voor entertainment en persoonlijk gebruik, met de nadruk elementen zoals:

  • multimedia computer met touch screen 7 inch en MirrorLink-functie (in staat zijn om het scherm van een smartphone te dupliceren)
  • Active City Emergency Brake Brake
  • Parkeerhulp sensor
  • Achteruitrijcamera
  • Traction Control Grip Controle

Net als de rest van het gamma Peugeot Partner, wordt deze versie geproduceerd in de fabriek in Vigo, zodat het label 'Made in Spain' bogen. de Peugeot Partner Tepee 110 PureTech Het is nu te koop bij dealers van het merk, Active en Outdoor afwerkingen, met Prijzen vanaf 12.900 euro.

Peugeot Partner Tepee Outdoor-test BlueHDi 120