Škoda

Skoda Roomster 2016 de Caddy met de Tsjechische bedrijf is het testen

De multifunctionele van Skoda weer tot leven. Dit zal een tweeling Volkswagen Caddy, zoals op de foto's. De Skoda Roomster wordt later dit jaar gepresenteerd, hoewel het al als de 2016 model wordt vermeld.

Er zijn weinig modellen op de markt die in staat zijn om dezelfde veelzijdigheid die de Roomster heeft aanbieden zijn. Dit model werd geïntroduceerd in 2005, en in 10 jaar op de markt heeft geen enkele update geleden, verdwijnen in een groot aantal landen. Maar de Tsjechische merk willen terugkeren naar het leven, en het is al bezig met de Skoda Roomster 2016.

Met veel camouflage, dus konden we de Roomster 2016 te zien

De meest ervaren ogen kunt u opgemerkt hebben uwgelijkenis met een 2015 Volkswagen Caddy Aangezien beide behoren tot dezelfde groep, beide delen een grote hoeveelheid bestanddelen die daadwerkelijk worden beschouwd als een tweeling, het bereiken delen hetzelfde platform en dezelfde mechanische range. Zoals Caddy Roomster kunnen twee verschillende organen, alleen vulstof of passagiers.

Naar buiten toe, maar ondanks het hoge gehalte aan camouflage, de onderscheidende kenmerken van het ontwerp worden geraden. Zijn grootte aanzienlijk zal groeien in de vorige generatie. Skoda in deze nieuwe dimensies zal gebruiken om een ​​persoonlijk tintje te geven als de grille, koplampen en afzuigkap. De achterzijde heeft een soortgelijke stijl met de Caddy, met een grote poort die uitkomt op twee vellen.

Eerder zagen we de Roomster 2016 in een zeer vroeg stadium van ontwikkeling. De eerste keer dat ik zag, had de vorm van Volkswagen compacte MPV, de Touran. Maar de aanpak is veranderd en De Roomster zal opnieuw worden aangepast aan een veelzijdiger gebruik, de mogelijkheid om familie en industriële activiteiten te combineren in dezelfde ruimte.

Hoewel weinig achterklep wordt geopend in twee schoepen en de schuifdeur

Zoals we al zeiden de nieuwe Roomster zal later dit jaar worden ingediend of begin volgend. In beide gevallen zal het beschouwd worden als model 2016 de productie vindt plaats in de gemeenschappelijke grond dat de Volkswagen Groep in Polen nemen, uit wiens gelederen assemblage verlaat de Volkswagen Caddy. Parallel aan deze ontwikkeling Skoda is het uitvoeren van de laatste testen van de Sneeuwman, de Yeti zevenzitter.

beelden: Baldauf / Romero