Toyota

Nye spion bilder av fremtidige Toyota Auris avsløre flere detaljer

En ny spionbilder av neste generasjon Toyota Auris vise mer avslørende detaljer om fremtiden japansk kompakt, en modell som vil fullstendig endre sin utforming, sterkt påvirket av Furia Concept og ta detaljer sett i crossover C-HR.

Den nye Toyota Auris, helt ny, mer avansert og lettere, kommer i 2019

Den tredje generasjonen av Toyota Aurisbli sett igjen etter å gjøre det for første gang bare et par uker siden, avslører nye detaljer til tross for tunge kamuflasje skjuler den sanne utformingen av kroppen sin.

Utviklet i Belgia, den kompakte japansk merke er en helt ny modell basert plattform NGA-C, en spesiell variant av hovedmatrikskomponent kompakte TGNA (New Global Architecture Toyota), og allerede ved hjelp av Prius og crossover C-HR, arve noen elementer av det sistnevnte. I tillegg kilder konsul verken bekrefte eller avkrefte ryktet om en navneendring kan forlate Auris og Corolla gjenopprette ved å legge til navnet "Kombi".

Toyota Furia Concept nettopp at presentert på bilutstillingen i Detroit 2013, var en forhåndsvisning av stilen av den nye generasjonen Corolla Sedan for USA -navngitt i andre markeder ord Bill Fay, gruppe vice president og general manager av den amerikanske delingen av Toyota.

Toyota Auris arver fremtiden Furia sett i funksjoner som formen på den faste glass bakdekselet

De nye bildene som kommer til oss tillate oss å se at bakdørene av prototype testing av den nye Toyota Auris har en veldig lignende detaljer mellom de to, den nederste linjen fast glass bakdør stiger forsiktig inn i Furia Concept konseptet og litt vinklet i tilfelle av prototypen.

På side, skal være uthevet flere detaljer som nye bakre søyle design som følger linjen av høyeste taket, den nye posisjonen speil forlater toppen av døren og pass panelet, mens glasset igjen utvinne utformingen av den første Auris med en liten fast glass foran vinduene ved siden av dørkarmen.

Tungt kamuflert, prototypen har også en skjellformet hette som hviler direkte på frontstykket og på en mer skråstilte frontlykter som strekker seg til et meget fint gitter som den C-HR. Tilsvarende de bakre presenterer delt piloter med LED ledning som strekker seg inn i bakluken på en måte i likhet med den Renault Mégane form.

Både frontlykter og baklykter har likhetstrekk med Furia Concept utstyrt lykter

For nå vet vi hvordan vi skal være instrumentpanel og dashbord utformingen av den nye Auris, men våre kilder antyder at påvirkning av CH-R vil bli merkbar i kjørestilling, venter på et fullt digitalt display.

Som for omfanget av mekanisk, kan vi fortelle deg den nye kompakte vil ikke montere noen kjøre BMW, men at alle skal spesielt være utviklet for tnga plattform, alternativer bensin og diesel fire sylinder som starter med en 1,2-liters turbo med 114 hk og seks-trinns manuell girkasse eller automatisk CVT og, minst en hybridversjon med 1,8 liter Atkinson syklus, to elektriske motorer og automatgir kontinuerlig variabel.

Den nye generasjonen Auris er allerede tildelt i britisk Burnaston anlegget fra 2019. Inntil produksjonen starter, den japanske tilpasse og forbedre fasilitetene i mars etter annonserte en investering på 240 millioner pounds på dette stedet.

bilder: PhocarMedia