Mercedes

Mercedes A Class 2018: u anticiperen op uw ontwerp met deze recreatie

Bij de ontwikkeling van de nieuwe generatie van Mercedes klasse A blijft, verwachten we zien hoe het eruit zal zien met deze recreatie. De nieuwe Mercedes Class A 2018 debuut belangrijke nieuwe functies, zoals de MFA2 platform en het lichaam vierdeurs sedan.

Mercedes klasse A 2018 - Recreatie

We anticiperen op het ontwerp van de nieuwe generatie van de Mercedes klasse A met deze recreatie.

Hoewel het een van de modellen die we zijn erin geslaagd om minder in de afgelopen maanden te fotograferen, dit is niet synoniem met de ontwikkeling van nieuwe Mercedes A Class 2018 gaat langzamer dan normaal of is gestopt. Mercedes-Benz blijft zo snel mogelijk aan het werk om de nieuwe generatie van de compacte te lanceren. Terwijl vier sets van spy shots, een van de nieuwe Mercedes-AMG A45, zijn de enige foto's die we hebben.

Terwijl onze fotografen zijn gestationeerd in de meest afgelegen plaatsen om terug te keren naar "jagen hem" amenizarte we wachten met dit interessante recreatie anticipeert ontwerpzult u de nieuwe Mercedes hebben een A Class 2018. Een recreatie ontworpen op basis van de nieuwste spy foto's van de nieuwe klasse A gepubliceerd eind september vorig jaar.

Als we kijken naar de recreatie hier laten we zien, vinden we een Mercedes Class A presenteert een blik volledig nieuw. De voorkant krijgt veel veranderingen ten opzichte van het model momenteel op de markt als het wordt in lijn met de nieuwste releases gemaakt door het merk met de ster. De kap geeft een vloeiender en vloeiende lijn terwijl nieuwe koplampen worden gekenmerkt door een meer gestroomlijnd ontwerp.

Klasse Mercedes 2018 - spion foto

De nieuwe Mercedes A Class 2018 tijdens een testsessie op de Nurburgring. Foto: CarPix.

Ook voor de hand liggende nieuwe onderlip en een nieuwe luchtinlaten. Grill geleid door ster geïntroduceerd krijgt een enigszins geringe modificaties. Een andere nieuwigheid waarmee we vinden in het ontwerp zijn een nieuwe spiegels ronder en een nieuwe belichting veranderingen rotatie signaleren.

Als we kijken naar het huidige model en vergelijken met deze recreatie, we ook realiseren dat de nieuwe klasse A wordt iets hoger (hoewel zeer weinig) en de daklijn zal aanpassen aan deze veranderingen in afmetingen, maar zoals we hierboven zeggen, handhaven de huidige verhoudingen. Op dit moment kunnen we niet laten zien hoe achter te blijven, hoewel de belangrijkste nieuwe functies zijn samengevat in een nieuwe verkeerslichten, bumpers en een systeemplafond volgens de bovengenoemde wijzigingen.

Bovendien, en dit omdat we het hier over de nieuwe Mercedes A Class 2018, is het belangrijk om een ​​aantal van de technische veranderingen die de nieuwe generatie zal lijden herinneren. Ten eerste moeten we uitgaan van de basis die op het zal worden gemonteerd MFA2 platform. Een lichtere en meer compatibel met alternatieve aandrijfsystemen (hybride en elektrisch) architectuur. Er zullen twee soorten instellingen: De traditionele vijfdeurs en vierdeurs sedan gericht op de Chinese markt. Het bereik van motoren blokken uit drie en vier cilinders.

Mercedes A Class 2018: de nieuwe generatie verder met testen in Spanje

foto's: Automedia