Nissan

Nissan Qashqai 2018: eerste spy foto’s van de facelift is aan de gang

Nissan reeds aan het eerste revisie van de huidige generatie (tweede) Nissan Qashqai. Het bewijs hiervan zijn deze eerste spy shots wij u een test eenheid circuleert in Spaanse wegen toonde. Het zal voor en achter, evenals de mechanische innovaties, nieuwe apparatuur en een herziene interieur vrij te geven.

De tweede generatie Nissan Qashqai Hij debuteerde in 2013 met een
nieuwe afbeelding met een meer aërodynamisch profiel. Welke is het een van de SUV
Het verkocht meer in het algemeen kreeg een grote revisie. zonder
echter, en sinds dat jaar, de Qashqai is ongewijzigd gebleven, hoewel deze
Spy foto's onthullen laten zien dat dit eerder zal veranderen lang.

Nissan Qashqai 2018 - spion foto

Nissan Qashqai spy foto van 2018 een "facelift" (facelift) komt eraan.

de nieuwe Nissan Qashqai 2018 Het is al aan de gang. Nissan-ingenieurs zijn al bezig met de eerste grote renovatie van deze generatie. In foto's zien we een volledige sessie aasde op Spaanse wegen testen van prototypes. Camouflage en andere functies laten geen ruimte voor twijfel, de eerste "facelift"(Facelift) arriveren in showrooms eerder vroeger dan later.

Esthetisch, de Nieuwe Nissan Qashqai zal een nieuw beeld te presenteren wiens belangrijkste veranderingen bevinden zowel voor als achter. Onze huidige gegevens blijkt dat er enige invloed van de Nissan Qashqai Premium Concept, een prototype geïntroduceerd door het merk in de afgelopen Autosalon van Genève zal zijn en is ook uitgerust met autonome rijtechnologie "Piloted Drive".

Naast een nieuwe bumpers, grille, koplampen en achterlichten, de nieuwe Qashqai hebben meer body kleuren en velgen. Bovendien, en hoewel we het niet kunnen zien, onze fotografen vertelde ons dat ze fleetingly binnen gezien en vond dat er een gedeeltelijk gerenoveerde interieur zal zijn. Het merk zal nieuwe bekleding en afwerkingen te introduceren.

Nissan Qashqai 2018 - spion foto terug

Nissan Qashqai 2018 debuut een voor- en achterzijde, alsmede andere mechanische gerenoveerd en nieuwe apparatuur.

De PROPILOT technologie debuteert in Europa met de nieuwe Qashqai

Het is iets dat al in het midden van vorig jaar voorgesteld. Nissan boekte een interessante video die ons liet zien hoe het systeem werkt PROPILOT. Op dat moment heeft het bedrijf aangekondigd dat de Europese debuut van dit systeem geloodst rijden zal optreden met de komst van de nieuwe Nissan Qashqai. Iets dat, op dat moment, indirect bevestigd dat dit jaar zal worden voorgelegd een "facelift" van de populaire SUV. Een feit waar deze spy foto's hebben geratificeerd. Daarom zal deze technologie een van de belangrijkste ontwikkelingen die we zien in de begeleidende brief van de Nissan Qashqai 2018 wanneer het aankomt in de showrooms staan.

Met betrekking tot de mechanische, zal het de juiste tijd om nieuwe Nissan in te voeren gericht op een reeks van samen te stellen efficiëntere motoren tegelijk presentaties. In ieder geval, zoals op dit moment, de Nissan Qashqai 2018 hebben zowel diesel en benzine opties. En afhankelijk van de gekozen motor, kunnen we een handgeschakelde versnellingsbak of een zestraps automatische Xtronic associëren. AWD 4x4 aanwezig zijn.

Bovendien, en hoewel niet erg waarschijnlijk, kunnen we niet de deur sluiten voor dat met deze update Nissan Qashqai jongens besluiten om een ​​te introduceren optie "Electrified". Dat is een hybride variant. Met de komst van modellen zoals de Toyota C-HR of Kia Niro, is het openen van een nieuwe niche in de markt dat is booming. En hoewel je kan beslissen Nissan verwacht dat de volgende generatie van de Qashqai om het gebruik van e-Power-technologie of zelfs Mitsubishi te maken, het is iets wat we in gedachten moet houden.

Nissan Qashqai 2018 - spion foto

De nieuwe Nissan Qashqai 2018 het debuut van de technologie PROPILOT geloodst rijden.

Wanneer zal de markt? Hoewel dit de eerste keer dat we zien dat de nieuwe Nissan Qashqai, kunnen we verwachten dat Het zal niet worden ingediend tot het einde van dit jaar, daarom kan de aankomst in de showroom te gaan tot begin 2018. We zullen nauw alle nieuwe ontwikkelingen te volgen.

foto's: Automedia