Nissan

Nissan Juke 2015 restyling met een nieuw design en motoren

De nieuwe Nissan Juke is officieel op de Geneva Motor Show 2014, première een restyling met een nieuw design en een nieuwe motor 1.2 DIG-T 115 pk. Samen met zijn nieuwe design, de Nissan Juke 2015 opent meer mogelijkheden van de apparatuur, zoals NissanConnect systeem verbeterd, meer aanpassingsmogelijkheden, xenon koplampen of zonnedak.

de Nissan Juke 2015 U bent hier. officieel gepresenteerd in het Geneva Motor Show 2014, restyling debuteert de nieuwe Juke in het ontwerp, de modernisering en verjonging van zijn stijl. Daarnaast worden nieuwe apparatuur opties zijn ook opgenomen, met een ongekende motor in het model, de 1.2 DIG-T benzine, dankzij een turbo levert 115 pk.

Blijven het segment te leiden crossovers stedelijk, Nissan Juke (gelanceerd in eind 2010) lanceert een redesign die aantrekkelijk zal verdienen. Het is niet slecht verging van de omzet in deze iets meer dan drie jaar, met 420.000 verkochte eenheden, maar de concurrentie verscherpt in toenemende mate, vandaar Nissan wilde niet te veel in dit worden uitgesteld restyling.

2015 Nissan Juke ontwerp

Als uw riskant en opvallend ontwerp was al een van de kenmerken, dit aspect nog meer gewicht in de Nissan Juke 2015. met een voor en achter volledig herontworpen, nieuwe optische highlight hun pijlvormige, en kan ander merk modellen herinneren. Ten eerste kunt u xenon koplampen op te nemen, terwijl de grille krijgt ook een redesign.

Side oogklep de buitenspiegels zijn opgenomen, te integreren, evenals systeemcamera's 'Vision Camera 360' (In het geval van het apparaat gemonteerd). Aan het einde, de achterlichten ook vast dat vormig ontwerp boemerang, met een bumper nieuw wetsvoorstel. Zijn slurf breidt ook het volume met een extra 40% (in uitvoeringen met voorwielaandrijving), biedt nu 354 liter inhoud.

Buitenste maatwerk en interieur in de nieuwe Juke

de waaier van koetswerkkleuren voor je lichaam bedekken nu tien verschillende schilderijen, waaronder drie nieuwe functies: geel (Color illustratie van de eenheid afbeeldingen) ultramarijn metallic en rood solide. Het bevat ook een vergroot bereik qua legering, 16 inches (Visia karton), 17 inch (afgewerkte Acenta of Tekna) en 18 inch (optioneel).

de Nieuwe Nissan Juke verhoogt aanzienlijk de aanpassingsopties, een aspect dat kopers steeds meer eisen. Zij kunnen kleurcombinaties binnen of buiten worden toegevoegd. In feite, in de drager basiskleur is donker grijs, maar kan toevoegen een fijn wit, zwart, rood of geel voor items zoals de middenconsole en diverse sierlijsten.

Standaard en optionele uitrusting Nissan Juke 2015

Meer ontwikkelingen in de Nieuwe Nissan Juke: De apparatuur biedt nu veel meer mogelijkheden, hetzij als standaard of als optie. Zij zullen worden aangeboden drie verschillende afwerkingen te starten (Visia, Acenta en Tekna), en met al standaard LED licht overdag, cd aux ingang of controleband druk. 

de Visia afwerking DCI motoren met 1,5 en 1,6 Pack voegt ook lichtmetalen velgen 16 inch, airconditioning, boordcomputer en bestuurdersstoel hoogteverstelling. de afgewerkt Acenta Ook omvat het mistlampen, lichtmetalen velgen 17 inch, climate control, multifunctioneel stuurwiel, Bluetooth handsfree en audio streaming, cruise control met limiter, Dynamic Control systeem en decoratieve chromen afwerking aan de binnenkant.

Ten slotte is de afgewerkt Tekna voegt elektrisch vouwspiegels, licht- en regensensoren, toegang en keyless startknop naast de systeemklok NissanConnect verbeterd, inclusief achteruitrijcamera, 360 Vision Camerath en Smart Shield Protection. Zoals we zien mogelijkheden die steeds meer te maken van de Juke is dichter bij de nieuwe Nissan Qashqai.

Een nieuwe functie zal een uitvoerbaar zonnedak, die kan worden geopend om de bestuurder aan te passen, met vierkante afmetingen zeer bijna een meter. de NissanConnect systeem Ook wil hij de hoofdpersoon van het nieuwe Juke met een 5,8-inch touch screen, connectiviteit met smartphones en tal van toepassingen. Het omvat ook de browser zoeken via Google en digitale radio. 

2015 Nissan Juke-motoren

De belangrijkste nieuwigheid van de motorgamma Nissan Juke 2015 Het is de integratie van 1.2 DIG-T petrol, met turbo en 115 pk, al in de nieuwe Qashqai. Biedt een maximale koppel van 190 Nm, met een gemiddeld verbruik van 5,5 liter / 100 km en de CO2-emissies van 126 g / km, en vervangt de vorige 117 pk atmosferische 1.6, verbetering vermogensafgifte bij lage snelheden van gebruiken terwijl het verminderen van hun verbruik en emissies.

De andere benzinemotor blijft DIG-T 1.6 190 CV, met verbeterde vermogensafgifte bij lage snelheden als gevolg van veranderingen in de compressieverhouding (nu hoger) en de EGR recirculatiesysteem. In diesel wordt de voeding verminderd met het moment dat de reeds bekende Renault 1.5 DCI bron met 110 pk macht.