Videos

Vesaro 195, ‘s werelds meest spectaculaire simulator

Vesaro is gespecialiseerd in de creatie en ontwikkeling van simulatoren van alle soorten merk. Zijn nieuwste creatie is de Vesaro 195, 's werelds beste. De waarheid is dat het zou een goede kerstcadeau, maar het enige probleem is dat de Vesaro 195 kosten tot 62.000 euro.

Kerstmis nadert en het is tijd om te beslissen wat te geven, maar meestal geven ze je. In de markt is er altijd een grote verscheidenheid aan aanbiedingen, promoties en objecten, maar als de jouwe zijn het stuurwiel en racegames, of wilt u gewoon om coureurs te emuleren, zal uw gift een race-simulator, onder allemaal, de Vesaro 195 is misschien wel de beste in de wereld.

Er is een stuurwiel, de zetel en de pedalen, veel minder. Het is een echte werk van de techniek die je huiskamer verandert in een virtuele cabine. Technologie en ontwikkeling dat de Vesaro 195 verbergt heeft geen rivaal. Mogelijk is de dichtstbijzijnde je het besturen van een Formule 1-auto of een rally auto. Zijn realisme is zo brutaal dat overstijgt voorbij de schermen.

Qua uiterlijk, de 195 is gewoon geweldig Vesaro

Gekoppelde structuur legering hoge sterkte en laag gewicht, een gebogen scherm 65 inches en 4K kwaliteit. Realisme is verzekerd. Maar er is een probleem, Vesaro biedt haar klanten vier verschillende varianten van Vesaro 195, Prijzen variëren tussen de 27.350 en 62.000 euro, exclusief BTW en transport.

Het is natuurlijk een probleem, maar samen al uw verjaardagscadeaus, koningen en andere partijen, bent u klaar. Een andere oplossing is om te wachten op de altijd ongelukkige kerst loterij, als het moet. Hoe dan ook het is een hoop geld, weten we, maar houd er rekening mee dat coureurs als Lewis Hamilton hebben geprobeerd en hebben echt verrast.