Mazda

Nieuwe Mazda CX-mei 2015

De Mazda CX-5 debuten 'restyling' in de hal van Los Angeles 2014, met een nieuw design dat de voorkant, nu meer moderne en herkenbare hoogtepunten. Meer uitrusting, nieuwe lichtmetalen velgen en een hogere waargenomen kwaliteit: dit is de nieuwe Mazda CX-5, die Europa in het komende jaar 2015 te raken.

Mazda heeft hyperactiviteit bij Hall of Los Angeles 2014. De nieuwe Mazda CX-3, uitgebracht als een nieuw model, wordt vergezeld door de restyling de reeds bekende CX-5, Het is voorzien van een vernieuwd ontwerp met andere verbeteringen in apparatuur. Onder zijn meest opvallende veranderingen is uw voorzijde, met een evolutie in de 'Kodo Design' waardoor het aantrekkelijker te maken door het nieuwe imago van de Japanse fabrikant de aanneming.

Met een voorsprong die grond redesign wint CX-mei 2015 Het is opmerkelijk in onderdelen zoals de front grill of nieuwe optiek met LED-technologie, hoewel er geen grote wijzigingen of revoluties in andere opzichten. Maar het nieuws eindigt hier niet, zoals het ook kan worden uitgerust lichtmetalen velgen 19 inch Nieuwe factuur of nieuwe kleuren voor je lichaam, als schilderijen 'Sonic Silver Metallic' en 'Titanium Flash Mica'.

in de in de CX-mei 2015 verdere veranderingen, met materialen van hogere waargenomen kwaliteit, een centrale console nieuwe look, meer gaten verspreid rond de cabine voor het opbergen van kleine voorwerpen, een betere geluidsisolatie binnen, elektrische parkeerrem of vernieuwde zetels voor een verbeterde ergonomie, verder zal nieuwe bekleding op te nemen.

in de uitrusting Het wordt toegevoegd aan de nieuwste versie van het multimediasysteem Mazda Connect, met optionele items (afhankelijk van de afwerking) als hun adaptieve LED-verlichting, LED-achterlichten, adaptive cruise control Mazda Radar Cruise Control of verandering van rijstrook assistent. 

In de Verenigde Staten, CX-mei 2015 Het zal worden aangeboden met twee directe benzine-injectie SKYACTIV: een 2,0-liter met 156 pk en een 2,5-liter met 186 pk. Hoewel nog niet bevestigd, bereik van de motoren voor Europa We hopen dat de aanwezigheid van een 2.0 SKYACTIV-G met 160 pk of 165 pk en 2.0 SKYACTIV-G met 192 pk, samen met de SKYACTIV-D 2.2-liter dieselmotor van 150 pk of 175 pk.

De CX-mei 2015 is klaar om de troon tussen de SUV Qashqai compacte formaat, één van de koningen segment verkopen nemen. Zijn aankomst in Europa zal plaatsvinden in de eerste maanden van 2015, en dat is wanneer we al uw gegevens en kenmerken van het model aan Spanje en de officiële prijzen te zien.

Nieuwe Mazda CX-3, officieel onthuld in Los Angeles