land Rover

Range Rover Sport 2018: dit zijn de veranderingen die de Britse SUV zal hebben

Land Rover werkt aan de "facelift" (facelift) van één van de belangrijkste modellen. De nieuwe Range Rover Sport 2018 dealers bereiken om het gezicht van de laatste commerciële fase in deze generatie. Maar wat nieuwe producten zullen de Britse SUV op te nemen? We verwachten in dit artikel.

Range Rover Sport 2018 - spion foto

Spy Photo Range Rover Sport 2018.

In de afgelopen maanden zijn er verschillende momenten waarop onze fotografen zijn erin geslaagd om verschillende prototypes van de nieuwe op te vangen Range Rover Sport 2018. Het is algemeen bekend dat Land Rover werkt aan een grote revisie, een "facelift" (facelift) met de huidige generatie van de Britse SUV, geïntroduceerd in 2014, zal worden geconfronteerd met zijn laatste commerciële fase.

maar, Welke veranderingen zal het populaire model Land Rover lijden? Profiterend van de publicatie van de recente spy foto's hebben besloten om alle informatie te verzamelen die we kennen en waarmee we vooruit veel van de innovaties die we vinden in de nieuwe Range Rover Sport 2018. En breng, hoewel reeds een aantal verbeteringen in te voeren model 2017 met deze update het merk een stap verder gaan.

Te beginnen met de esthetische gedeelte, de belangrijkste veranderingen zal zich richten op de voorkant, met een nieuwe bumper met nieuwe manieren voor luchtinlaten en het ondersteunen van de nummerplaat. Ook debuut een herziene top grill en nieuw ontworpen koplampen. Als we de schijnwerpers op de rug, alles zal langs een aantal rijders met een vergelijkbare stijl aan de nieuwe Range Rover horloge in première.

Range Rover Sport 2018 - spion foto terug

De verwachting is dat de nieuwe Range Rover Sport een verschijning aan het eind van 2017.

Voor het interieur ontwikkelingen, zijn al meer minor ook verwacht. Naast een nieuw infotainment systeem zal naar verwachting een nieuwe Land Rover bekleding in te voeren of trimmen kleur om te versieren en zorgen voor een meer persoonlijke lucht in het interieur van de Britse SUV.

Met betrekking tot de motorgamma Range Rover Sport 2018, verbeteringen zal door de introductie van de nieuwe motorenfamilie Ingenium Jaguar-Land Rover. Onder de nieuwe aandelen zal het volgende te benadrukken:

  • Supercharged V6 motor 3,0 liter en 380 pk
  • V6 3,0-liter turbo diesel 300 pk
  • Engine 5.0-liter V8 supercharged 510 pk

Range Rover Sport 2018 - spion foto Side

Naast de cosmetische veranderingen, de Range Rover Sport 2018 première ontwikkelingen in het mechanische gedeelte.

En wat te denken van de Range Rover Sport Hybrid? De plug-in hybride versie zal een nieuw lid zijn sneller dan de combinatie van een 3,0 V6 dieselmotor met een elektromotor van 35 kW (48 pk) die op dit moment heeft een totaal vermogen van 335 pk, maar heeft geen plug functie. Een paar maanden geleden publiceerden we een aantal spy een test eenheid van deze variant en die kunnen we zelfs zien in foto's.

Land Rover zal ook gebruik maken van deze "facelift" om de PHEV model te werken. Het zal veranderen in de nieuwe familie van motoren voor turbo-vier 295 pk zal werken met elektrisch systeem zal leveren in de buurt van 200 pk. Elektrische bereik zal ongeveer 50 kilometer door de lithiumionen 35 kWh. Deze combinatie was, voor de eerste keer in de Range Rover Sport Concept_e PHEV.

Een gemeenschappelijke noemer van alle mechanische opties is om het gebruik van een automatische versnellingsbak en acht-snelheid systeem AWD permanent.

Spy video van de nieuwe 2018 Range Rover Sport.

Wanneer zien we deze belangrijke upgrade? Zoals opgemerkt aan het begin van het artikel, de huidige generatie Range Rover Sport aangekomen in showrooms in 2014. De verwachting is dat de laatste grote tune-do een verschijning later dit jaar, dus het zal worden op de markt gebracht als een model 2018. Bedenk dat een houdbaarheid van acht jaar zal hebben.

Range Rover Sport 2018: terug naar de op handen zijnde facelift jagen

foto's: Phocarmedia