Porsche

De Porsche Pajun begint zijn autonome rijexamens

De Porsche Pajun, kort voor Panamera Junior begint zijn weg te testen. Dit model zal het segment geraakt E is het testen van de autonome rijtechnologie zal aanbieden. Het zal aankomen in 2018 met een reeks van mechanische diesel, benzine en zelfs een hybride versie.

Porsche Pajun gevangen op de weg

Deze beelden tonen een ezel model segment E Porsche opgesteld en staat bekend als Pajun, kort voor Panamera Junior. Dit model maakt deel uit van het strategisch plan voor 2020 Porsche u uitsluitend verwacht in het begin van 2016.

Onze spion foto's laten goed dat de wielbasis van deze muilezel, met veel tijdelijke stukken, is korter dan de strijd van de prototypes van de Panamera zagen we tijdens de ontwikkeling. Verder is de kap is ook korter is, aangezien de meeste vertraagde sluitingen motor, en we weten dat het model gemonteerd op een warmte-motor.

Het gerucht ging dat zo veel gepraat en speculatie deze Panamera Junior's was 100% elektrisch, maar niet zo de 100% elektrische model behoort tot een hogere segment en zal een ongelooflijke prijs en prestaties. Om u een idee te geven, wordt de Porsche Pajun ongeëvenaard als de BMW 5-serie maken van plannen voor dit overweegt het merk mechanische diesel en benzine nieuwe generatie, evenals een hybride versie.

rug van de ezel Porsche Panamera Junior

De Porsche Pajun aanbod autonome technologie

Uiteraard een technologisch niveau in connectiviteit en entertainment, bieden integratie met Android en IOS smarthphones en ook kunt u verbinding met het internet nuttig zijn voor de bestuurder of passagier informatie te downloaden.

Afgezien van dat wij u kunnen vertellen dat dit muilezel wordt getest door Semcon, een leverancier van gespecialiseerde automotive Swedish autonoom rijden. Op dit moment werkt aan een systeem dat samenwerkt met voetgangers als de bestuurder niet het verkeer te waarschuwen in stand wordt gehouden, zodat heeft ervoor gekozen om een ​​grill in staat om het scherm te worden en een glimlach weer te geven op te sporen een voetganger van plan is over te steken ontwikkelen op straat, in de waarschuwing dat deze zijn plan om te stoppen, zodat ze kunnen besteden.

We kunnen niet zeggen dat ze specifiek het testen van de technologie, maar wij garanderen dat het zijn eerste stappen in de wereld van autonome rijden.

Porsche Pajun sensoren aan de voorzijde en een voorlopige body

foto's: Phocarmedia