Lamborghini

Lamborghini presenterer sin nye nettside og online konfigurator

  • Lamborghini fornyer sin digitale bildet og dette presenterer den nye versjonen av sin nettside og online konfigurator.
  • Til slutt kommer den spanske versjonen av nettsiden til Lamborghini, men i øyeblikket ikke er oversatt alt innhold.

Lamborghini - nytt nettsted

Lamborghini lanserer nye nettsider. Og til slutt er på spansk.

Lamborghini fornyer hele sitt digitale bilder og for dette har den italienske firma basert i Sant'Agata Bolognese avduket ny versjon av sin nettside samt on-line konfigurator. En mer moderne grafikk, bilder og innhold med renovert for å tilby en bedre kundeopplevelse og digital besøkende Lamborghini webdesign.

I forhold til forrige nettside, har de blitt brukt strålende farger som bakteppe med en enkel hjemmeside som ruller vertikalt som om det var et magasin. Til alle tider har vi søkt å skape en visuelle virkningen ved å sette audiovisuelt innhold som ny video og bilder med høy oppløsning modeller av merkevaren.

Og nå med versjon spansk! Vi kan endelig nyte en spansk versjon av Lamborghini nettstedet. Bare gå til hjemmesiden til automatisk bli omdirigert til den spanske versjonen url måte. Og selv i øyeblikket ikke er alt oversatt innhold er et stort skritt som tiltrekker spansktalende kunde.

Lamborghini - ny konfigurator online

De har også presenterte den nye versjonen av sin online konfigurator. Med flere muligheter for tilpasning.

Men det er ikke bare snakk om en ny versjon av sin nettside, har Lamborghini brukt innføringen av denne nye designen for å aktivere ny og forbedret online konfigurator. En konfigurator som nå tillater oss å konfigurere hver eneste detalj av Lamborghini Aventador eller Lamborghini Huracan. Det tilbyr et bredere spekter av alternativer for tilpasning i forhold til forrige versjon av merkevaren konfiguratoren.

Innholdet har også blitt forbedret. Beviset på dette er ny seksjon 'merkevare' som tillater oss å følge historien til Lamborghini. Det har også gjort det samme med avsnittet "Motorsport"Og du kan nå få tilgang til en merkevare blogg som vil bli oppdatert jevnlig med nyheter av alle slag, fra nye utgivelser til Lamborghini resultater i konkurranser hvor det opererer.

Til slutt, Lamborghini blir en mer sosial merkevare gi alle sine profiler på sosiale nettverk. Vi ser at den italienske firmaet er til stede i ti sosiale nettverk. Fra klassiske nettverk som Facebook til kinesisk Weibo eller Pinterest.