Škoda

7-seters SUV Skoda ut en tur

Våre fotografer har fanget en mystisk Skoda Yeti proporsjoner som har lite å gjøre med den opprinnelige modellen tester på isete veier. Skoda Yeti Denne unike interiør skjuler under ett nytt syv-seters SUV-modellen blir utarbeidet av den tsjekkiske produsenten å komplettere sitt utvalg av kjøretøyer.

Ved første øyekast ser det ut som en Skoda Yeti en diskret svart farge. Men rask oversikt over våre spionfotografer advarer om at denne bilen er ikke en konvensjonell Yeti som går gjennom snøen, men en helt annen bil, som er kjent som Snowman.

Skoda Yeti under denne skjuler den nye syv-seters SUV Skoda.

Denne spesielle Yeti har et bredere proporsjoner, akselavstand og således er lengre generelt relatert til høyere tilsynelatende høyden til det legemet. Under muldyr skjuler inne i en ny syv-seters SUV Det er utarbeidet av produsenten. Den, for nå, heter Skoda Snowman Det vil bli produsert i Mlada Boleslav (Tsjekkia.) Fra januar 2016.

Den nye syv-seters SUV Skoda vil være basert på de retningslinjer som sendte prototypen CrossBlue Volkswagen coupe med utseendet på en høy, robust og dynamisk SUV designet for sju beboere og med 4,6 meter lengde.

Som base skal ta modulplattformen kjørsel MQB-B / C- VAG gruppe og et tilbud av motorer utledet fra en rekke som nå brukes av Octavia, bortsett fra TSI og 180 hk motorer som brukes i de RS versjoner. Så blir igjen med TSI 1,2 liter (105 HK) og 1,4 liter (140 hk) med 1,6 liter TDI (105-110 hk) og 2,0 liter av 150 hk. Tar som et alternativ å utstyre en DSG syv relasjoner.

Den nye syv-seters SUV kommer i 2016 Skoda drevet av TSI og TDI-motorer.

I motsetning til sin relative premie karakter, vil denne modellen prøver å konkurrere med en utmerket kvalitet / pris med andre modeller i segmentet som Hyundai Santa Fe og KIA Sorento.

studiepoeng bilder: Baldauf / Romero