Mercedes

Mercedes-Benz GLC 2016, avdekket i spion bilder definitive ¿?

Den erstatning for dagens Mercedes GLK er nærmere enn noen gang i disse spion bilder, 2016 Mercedes GLC lært igjen nesten nakne, med knapt noen kamuflasje. Basert på klasse C-plattformen, vil denne nye Mercedes GLC bli storebror av den allerede kjente GLA, med en sexy kropp 'crossover'.

Her er det Mercedes-Benz GLC 2016, igjen. Selv om ikke den første (eller andre) viser vi etterfølgeren til Mercedes GLK spion bilder, denne gangen kan vi se det igjen i stor detalj i mange fotografier med svært lite kamuflasje i kroppen sin, og selv viser nære sine bakre optiske eller upubliserte detaljer som den åpne bakluken.

Mercedes GLC lærer sin side silhuett

Våre fotografer jaget flere testenhetene Mercedes GLC, De sirkulerer i campingvogn. Dens utvikling er nå svært nær ferdigstillelse, og disse enhetene kan betraktes praktisk talt pre-produksjons. I noen av disse GLC metallbunnbeskyttelse på sidene, noe som sannsynligvis vil være en del av en valgfri pakke de er verdsatt.

Når det gjelder GLK vil ikke bare være en navneendring, noe som påvirker rekke nye SUV fra Mercedes-Benz. Nettopp på deres vegne en anelse: Mercedes GLC vil være basert på den nye C-Klasse plattformen, og også vokse i størrelse for å gi plass til Mercedes GLA, som ligger ett skritt under og sittende, i dette tilfellet, på plattformen av klasse

Mercedes-Benz GLC 2016 nesten nakne

Vi kan også forvente en varierer svært lik den C-strømsmotorer (W205), diesel- og bensinmotorer med fire og seks sylindre. Vi forventer også en fremtid Mercedes GLC AMG, som vil bruke V8 Biturbo 4,0-liters motor for å fullføre serien, men sannsynligvis kommer senere: ved lansering kan være tilgjengelig noen AMG Sport, lik AMG Mercedes C 450 Sport.

Når det gjelder design, 2016 Mercedes GLC vil være mye mindre kantete enn dagens GLK, sterkt kritisert i denne sammenheng, og skal arve stilen av de nyeste modellene av merket, med jevnere og dynamisk med en front som sine stiliserte frontlykter og grill linjer vil være hovedpersonene. Den offisielle lanseringen er svært nær, og det vil skje i de kommende månedene, før slutten av denne 2015.

Mercedes planer for 2015

studiepoeng bilder: Baldauf / Romero