Nissan

For salg Nissan Skyline GT-R 34 i den fjerde utgaven av Fast & Furious

Sagaen om Fast and Furious filmene (All gass) har blitt en av de lengste og mest vellykkede i historien til kino. Nå kommer i salg en Nissan Skyline GT-R 34 som brukes i den fjerde. Prisen varierer mellom 750 000 og 5 millioner euro.

Noen ganger kan en film saga går utover enhver tenkt situasjon. Leveranser, seks for nå, Fast and Furious har blitt noen av de mest sette filmene gjennom tidene. Ryan O'Connel og Dominic Toreto var to figurer som har overskredet utover lerretet. Nå selskap i klassiske biler setter på salg en Nissan Skyline GT-R 34 annen termin.

Bilen er plettfri. Bare 6000 kilometer vises på kilometertelleren. Under panseret finner vi den fantastiske biturbo seks-sylinder og 2,6 liter forskyvning. Ytelse i banken figuren oppnådd ved dette dyret er 550 hk. Det er forbundet med en manuell girkasse sekstrinns firehjulsdrift.

Skyline er en bil ikke er veldig vanlig i Europa. Produsert under ingen overdreven etterspørsel, forble de fleste enheter i Japan. Noen venstre eksportert, men ikke mange, så det har blitt litt av en moderne klassiker, og innkjøpsprisen stiger betraktelig år etter år. Heller ikke er vi overrasket med tanke på bilens ytelse.

Denne gangen, 2009 modell var ansatt i den fjerde filmen saga. Her slutten Paul Walker viste hans kjøreferdigheter kjemper ansikt til ansikt med henne, på den tiden, rival Vin Diesel. Det rare er at mange Skyline film, gjort på chassis kopier av gamle VW Bettle mest ut, men dette er 100% original og autentisk.

Den imponerende samling av biler Paul Walker og Roger Rodas, video

Det er derfor det tyske firmaet som spesialiserer seg på klassiske biler, er GT-A International selger nå spesialenhet. Prisen er ukjent. Men et team av takstmenn, svært omstridt, har anslått at gitt sjeldenhet av bilen og lav kjørelengde snakker om en prisklasse mellom 750.000 og 5 millioner euro. Mye penger, ingen tvil.

Uvitende om alt dette, Dette etterfølges av realiseringen av den nye filmen, den syvende, som vil bli utgitt i april neste år. For nå er vi bare kjenner noen detaljer om tape, men mens vi viser den første offisielle traileren. Tvil oppstår når utgi Paul Walker, som du husker døde i en trafikkulykke med en halv skyting å fullføre.