Seat

SEAT lanserer 3 nye modeller og tre andre elektriske for 2020

  • SEAT lanserer 6 nye modeller som vil bli presentert før slutten av tiåret.
  • Disse finner den nye SUV 7 seter og den nye generasjonen Leon, men også gi ut tre andre elektriske modeller, inkludert en plattform basert på MEB kompakt.

SEAT León får erstatning kort tid.

Presentasjonen av SEAT Arona i går forlot oss langt mer fremtidig utvikling av den spanske merkevare. I tillegg til å nevne de mulige elektriske Cupra versjoner, de som er ansvarlige for den spanske merkevare som de vil bli avslørt den største produktoffensiv i sin historie, totalt 6 nye modeller allerede i forberedelsene til lansering i løpet av de neste tre årene, fra nå til slutten av tiåret.

Det mest interessante er at tre av disse nye SEAT modellene vil være elbiler, en av de uferdige saker av firmaet Martorell, den tid vil ikke telle med en elektrifisert i hvert fall inntil ankomsten av e-SEAT Mii versjon i 2019.

Modeller tradisjonell forbrenningsmotor, den første til å komme i forretningene vil bli den nye SUV, en modell som fortsatt har noe navn rekkevidde, men er basert på dagens Skoda Kodiaq og derfor vil ha mulighet for opp til 7 seter, Kroningen SUV utvalg av den spanske merkevare.

Den MEB også være nøkkelen plattform for SEAT.

Etter SUV vil vi finne den nye generasjonen av SEAT Leon, en modell som er på markedet siden 2012, og bare nettopp fått en ansiktsløftning for modellen 2017. Ingen informasjon om den nye generasjonen, men vi kan håpe å ankomme før slutten av tiåret seg en ny nytt designspråk for merket, og sannsynligvis et hybrid-versjon.

Den tredje modellen drevet av en forbrenningsmotor vet vi ingenting, som de ansvarlige for merkevaren på arrangementet i går 6 nye modeller bare tre er virkelig nytt, og andre enkle erstatninger.

I tilfelle av elektro, vet vi at e-Mii vil bli utgitt i 2019, så mellom de to nye modellene vil finne minst basert på den nye plattformen MEB elektrisk VAG konsernet kompakt. Vil også lansere i 2019 og i henhold til merkevaren ledere vil ha en rekkevidde på opp til 500 km. Naturen av den tredje effekt er ukjent, men det kan være en hybrid-versjon som en ny modell basert på MEB plattformen som et delefilter.

Den nye 7-seters SUV kommer snart.

Ifølge presentasjonen gjort i går av ansvarlig SEAT merke Produktplaner referert til 2025, men de neste tre årene vil være sentralt i dette området restrukturering, som vil forsvinne modeller som Alhambra, som vil bli erstattet med 7-seters SUV nevnt.