nyheter

BBC vil kringkaste de resterende episodene av sesong 22 av Top Gear

BBC har nettopp annonsert at de resterende kapitlene i Top Gear sesong 22 vil bli utstedt senere i år, muligens i sommer. Selv om avvisning av Jeremy Clarkson programmet vil føre til visse endringer i kringkastings format.

Etter opprøret forårsaket av oppsigelsen av Jeremy Clarkson, BBC suspendert umiddelbart utstedelse av inneværende sesong av Top Gear. Men nå som elvene er roligere, det ble nettopp annonsert at kapitlene som ikke ble avgir sesong 22 kan sees, om enn i et annet format enn det vi er vant.

Det siste kapittelet utstedes var den syvende, tilbake på 8. mars. Sesongen ble brått avbrutt av en voldelig hendelse mellom en av foredragsholderne, Jeremy Clarkson, og ett av besetningsmedlemmene. Som alle vet den kontroversielle britiske journalisten ble utsatt for en undersøkelse, som endte hans umiddelbare avvisning av Top Gear.

Sesong 22 ble annonsert med 10 kapitler, så resterende tre blir sett, 8, 9 og 10. Som rapportert av BBC disse vil bli i år, sannsynligvis i sommer. Men siden de vanlige tre foredragsholdere ikke kan utøve sine plikter, problemet vil ikke inkludere noen del spilt på settet program, slik at alle scenene vil bli forsinket.

For denne delen ting er normalisert, men er fortsatt til vurdering relanseringen av programmets mest kjente bilene i verden. Kjedeledere desperat søker tre nye foredragsholdere, siden James May og Richard Hammond ikke er blitt fornyet i deres nåværende kontrakter. Kjeden er i en hast for å begynne en ny fase i programmet.

Og problemet er at sikkert ingen av de tre tidligere foredragsholdere vil stå stille. Det mest logiske er å tenke at trioen skal flytte kjeden og Show, nok en gang å tilby sine vanlige komiske og dramatiske situasjoner med bil. Det forbereder en mediekrig. På den ene siden BBC, som eier Top Gear, og på den andre de tre spillerne som har gitt berømmelse.