Ford

Ford Mustang mest spektakulære SEMA 2017

Av alle Ford Mustang som ble presentert på 2017-utgaven av SEMA Show, disse er de beste og mest spektakulære arrangement i Las Vegas, i det året som har premiere nye Ford Mustang 2018.

Ford Ytelse messe på SEMA 2017.

2017-utgaven av SEMA Show stenger dørene etter flere dager med spektakulære hendelser, presentasjoner og utstillinger. Hvor vi har sett Mange kopier av ponni-bil Ford, en av de klassiske stykker av denne avtalen. Dette er året for lanseringen av den nye Ford Mustang 2018 Ford Ytelse så, sports delingen av merkevaren, har vært utvilsomt en av stjernene i SEMA 2017.

Opp til 7 forskjellige versjoner av Mustang Ford bestilt flere spesialister, de som eier enheter sluttet helt med nye produkter katalog Ford ytelse eller private verksteder.

Disse er de mest spektakulære eksempler på Mustang som vi ser i disse dager på Convention Center i Las Vegas, blant som vi fremheve noen klassiske eksempler. Autentisk verk av automotive håndverk De rivaliserende de mest moderne og spektakulære kits og preparater på dagens generasjon ponni.

Shelby 1000 Shelby amerikansk.

Shelby 1000 Track Car

En av overraskelser av hendelsen var presentasjonen av den nye Shelby 1000 Shelby American Car Track. Selskapet ble grunnlagt av Carroll Shelby avdekket et navn som ikke brukes hvor som helst fra et par år siden, og endelig debuterer i sjette generasjon Mustang.

Dette er første arbeidet som presenteres på den nye Mustang Shelby 2018, Selv om dette settet er også tilgjengelig for andre versjoner av modellen, slik som 2015 Mustang GT500 eller femte generasjon. Modifikasjoner er meget dyp, har det Alluminator blokk V8 5,2 liter med en ny 4,5-liters Whipple kompressor som øker flyte opp til 1013 hk (1000 hk) racknivå og fant alt på nytt. Da aksene til suspensjonen og Brembo er helt ny.

Denne versjonen, på grunn av utslipp, er ikke homologable, slik at den kan brukes i kretsen. Kun 50 enheter skal produseres årlig til en pris på $ 169 995, ikke inkludert bilen.

Utviklet mellom Ford og RTR.

Ford Mustang RTR 2018

En av de mest adskilte presentasjonene Mustang er også en av de mest attraktive og originale, RTR. Den nye Mustang RTR 2018 er ikke et konsept bil, fordi den har elementer som vil være tilgjengelig i Ford Ytelse katalog og trener selv.

Denne workshopen, ledet av piloten Vaughn Gittin Jr., Det er en ekte spesialist modell, som ble forlatt notat i modellen presentert på SEMA 2017. Dette har et veldig nært bilde til standardmodellen, med nye multirradio dekk, lim og luftinntak på panseret. I tillegg til en diskret bakre spoiler og fremfor alt, den nye supercharger kit for Ford og Roush Performance, så Mustang GT øker dens kraft til 710 hk (700 hk).

Det vil bli solgt i 3 varianter, Spec Spec fra 1 til 3, den sistnevnte er den som har den nye settet Roush Ytelse Ford, og vil bare være tilgjengelig for den V8 versjon av Mustang.

Produsert under lisens fra Ford og Shelby.

Revology Mustang Shelby GT500 1967

Selv om det synes en restaurert modellen, er det faktum at det er en helt ny utgave. Revology avduket på SEMA sin nye Shelby GT500, en modell videreføring fremstilt fra bunnen av Revology, inkludert chassis, men under lisens fra Ford og Shelby American sin egen.

av $ 219,000 Du kan slippe en ny Shelby GT500 1967, men utstyrt med en ramme og en mye mer moderne motor, pluss kraftig fordi Revology monterer en V8 Ford utarbeidet av Roush leverer 608 CV (600 HK) og 644 nm dreiemoment, som er montert på en ramme av dagens teknologi. Så fjæring, bremser og styring har en gjeldende touch.

Revology har også en kopi av Shelby GT350, som er tilgjengelig $ 187 500 med en videreutvikling av Coyote V8 5,0 liters og 450 hk.

Bare superlativ.

2018 Mustang med Tucci Hot Rods

Mustang presentere workshop Tucci Hot Rods Det er rett og slett enestående. Hans forvandling dragster, fordi et annet navn er ikke verdt den nye Mustang 2018 Det var det mest slående av den nye modellen Ford.

Dens kropp har nye bredere paneler og interiøret er bare racing, med type bacquets Cobra seter og seletøy 6 poeng, men det mest slående er hans bak. vi finner en stor bakre spoiler og en lavere diffusor radikal. Den har til og med fallskjerm.

Mustang GT V8-motoren har blitt renovert og nå Det har supercharging. Dette er en av Mustang som Ford selv bestilt for sin messe på 2017 SEMA.

The Boss 302 Ironman.

Speedkore Boss 302 1970 Ford Mustang

Winsconsin workshop presentert på SEMA 2017 i oppdrag av seg selv Robert Downey Jr., skuespilleren som instruerer Ironman på storskjerm. Som vanlig i verk av verkstedet, modellen trofast respektert proporsjoner og originale design, selv om kroppen er helt nytt. Det har blitt erstattet panel til panel med nye som er gjort i karbonfiber.

Til tross for sitt utseende nesten standard, er det faktum at denne Mustang 302 Boss 1970 er nesten ny, fordi den har ny front underramme i aluminium blokk Ford Aluminator V8 5,0-liters ytelse med kompressor Roush Ytelse og ordninger fornyet fjæring og bremser. I tillegg til en redesignet innvendig spesielt for dette spesielle engangs.

Resultatet har vært så fantastisk at dette arbeidet vant en av de awards "The Best of the Show" konkurransen. Du kan følge alle nyhetene fra SEMA Show 2017 fra vår spesielle dekning av hendelsen i Las Vegas.