Volkswagen

Så vil Volkswagen Polo R som allerede poserer merkevaren

Nye rapporter tyder på at Volkswagen ikke bare vurderer lanseringen av en ny Polo R, men har allerede de første prototypene av denne versjonen bruker 2,0-liters motor og 300 hester Golf R.

Rekreasjon av den nye Volkswagen Polo R av X-Tomi.

En rapport fra Autocar, som siterer kilder fra det tyske selskapet selv sier at Volkswagen har allerede gjort Flere prototyper av den nye Polo R motiv vurderingen. Selv om dette ikke betyr får vi se på markedet denne nye generasjonen av de mektigste og radikal versjon av den tyske modellen subcompact.

Ifølge rapporten, pretendría merket utvide R modellen familie, derimot, Polo R er et alternativ at firmaet er ikke så klart for den nylig lanserte nye generasjons modell, ville det være en versjon med en høyere pris og en ganske kompleks posisjonering i dagens katalog av merkevaren.

2017 Den nye generasjonen Polo ble presentert i juni i fjor og rev sin produksjonsanlegg i Navarra i sommer. Den sjette generasjon Polo ikke bare kom lastet med nye, men relatert til Volkswagen Golf enn noensinne, så ifølge den samme rapporten, den nye Polo R anvende den samme sylinder 4 2,0 ​​liter Golf R, med ikke mindre enn 300 hester.

Volkswagen Polo R WRC 2015.

GTI Polo femte generasjon hadde en 1,8 liters motor 192 hk, mens R Polo begrenset produksjon hadde 220 hk. Den nåværende sjette generasjon Polo GTI har en blokk kompressormatet 2,0 liter som gir 200 hk så teorien av Polo R bør være over 230-240 CV. Sysselsettingen motor 300 hk Golf R virker ikke sannsynlig, selv om det ikke ville være urimelig å tenke på en noe utvannet utviklingen av denne motoren, med en produksjon rundt 250 hester.

The Polo R hadde Jeg føler noen år siden på grunn av deltakelse av merkevaren i WRC-EM, Men i dag sitt nærvær til slutt kunne ikke rettferdiggjøres, spesielt med tanke på den høye prisen på modellen. Ifølge Autocar at problemet er på bordet av direktørene i den tyske mark akkurat nå.

Hvis vi videre antar at som ryktene sier, disse nye Polo R prototyper har de samme mekaniske spesifikasjonene for R-versjonen av Golf, finner vi en modell som av sin mindre størrelse kan ha høyere ytelse, som betyr mer konkurranse for kompakt modell, som allerede har å gjøre med SEAT León Cupra versjon.

bilder: Gjengi X-Tomi Design