Volkswagen

Volkswagen Golf GTE 2017: plug-in hybrid er oppdatert

Foruten den nye Golf GTI og dens sportsversjonen, har det tyske firmaet fornyet sin økologiske estetisk idrett modell AWG med et sett med både utvendige og innvendige endringer overfor den andre del av sin forretningssyklusen.

Fornyelse i Golf range Volkswagen Du kan ikke la en eneste ugjort, og det er derfor i tillegg til den grunnleggende versjonen og GTI, hybrid alternativ av området kunne ikke være dårligere, og også vedta visse kosmetiske endringer for å fullstendig oppgradering av hele katalogen Golf signering Wolfsburg.

Hovedfokus på estetikk, nytt GTE 2017, som hans andre kjøper ny utvendig funksjoner med frontprofil av pluggen blå elektrisk alternativ.

Og, som vi kan se på bildene, får modellen endringer i kroppen din med sin nye støtfanger med LED kjørelys er integrert som et hele sammen med C- nye lykter som igjen gjør bruk av den blå striper som gir kontinuitet til frontgrillen med forkortelsen GTE.

Fortsetter til deres forsvar og gjennom konkrete dekk for denne utgivelsen, snublet vi over nye LED-lykter og bakre støtfanger ny regning med en diffuser skarpere og aggressiv estetisk finish i en dobbel eksos på venstre side.

Innsiden, som sin bror GTI, finner vi Minner sportsinteriør men aggresjon som finnes i favør komfort i kjøre; Det er derfor alle elementene er delt med de nevnte versjonen bortsett detaljer om trim, møbeltrekk og sømmer nå blitt på ya karakteristiske blå tone av de grønneste alternativer tyske serien.

Det bør nevnes, i tillegg til sin digital instrumentering i blå tone, multimedia system med 9,2-tommers berøringsskjerm og underholdningssystem Volkswagen Digital Cockpit nå med større innflytelse i denne reestyling.

Som for mekanikere, ser det ut til at Volkswagen valgt inalterar sin plug-in hybrid bestående av en motor mekanikk 1.4 TSI 150 hk drevet av bensin og annen 102 HK elektrisk motor makt, sistnevnte med en rekkevidde på 50 km solo med sine 5 kjøremodi "E-modus", "GTE-modus", "Hold Battery", "Batterie Charge" og "Hybrid Auto".