Volkswagen

Nye Volkswagen Touran. Den endelige minivan.

Volkswagen fornyer innenfor og utenfor sin syvseter.

I sommer, returnerer interesse mot biler som velger familiemoro. Den nye Touran er sluppet å dominere segmentet Flerbruks syvseter, og det er ikke begrenset til å fornye sitt utseende; Den største fordelen er selvfølgelig drivstoff.

Nye Volkswagen Touran. Den endelige minivan.

Den Touran har et utvalg av seks nye bensin og common-rail dieselmotorer i et effektområde 90 til 170 hestekrefter, med drivstoff-forbruk og utslipp fortsette å avta med hver generasjon. Således, når den Touran 1,6 TDI Motion Technology 105 HK et gjennomsnittlig forbruk på 4,6 l / 100 km og utslippshastighet på 121 g / km CO2 tall vanskelig å matche en annen syv-seters. Blant bensinmotorene den skiller seg ut for sin sammenheng mellom forbruk og makt, 1,2 TSI. En turbo direkte injeksjon 105 hk motor, som når et dreiemoment på 175 Nm, med et gjennomsnittlig forbruk på bare 6,4 liter / 100 km og utslippshastighet på 149 g / km CO2.

Den utvendige design er inkorporert i et nytt DNA Volkswagen gjenkjennelig. Selv om det er en restyling av den forrige modellen, er foran prydet med frontlykter og en sentral grill som ligner dem som kjører Golf. Baksiden har lidt et mye større ny utforming, som belyser lysenheter som er anordnet horisontalt og på tvers av bakluken partene. Sistnevnte omfatter utvidelse av glassert overflate og som omfatter et hydraulisk system som reduserer lukkekraft.

Nye Volkswagen Touran. Den endelige minivan.

Videre gjør egenskapene og dimensjonene av Touran ikke variere signifikant. Hans legeme, rangert med fem stjerner EuroNCAP, beholder sin lengde på 4,39 m, bredde på 1,79 m og høyden 1,67 m. Hjulet bue forblir også den samme, med 2,69 m.

Den Touran Volkswagen formelen har tjent til å dominere det tyske markedet for MPVs. Selv om sin posisjon på europeisk nivå er ikke så nær til ledelsen, forventer Wolfsburg fabrikken for å konsolidere sin tilstedeværelse i offentlig sektor like viktig som unge og dynamiske familier som liker hyppige turer gruppe.