nyheter

2016 Bugatti Chiron verdt det samme som 100 Volkswagen Golf !!

Ryktene neste hiperdeportivo Bugatti spredte seg som ild i tørt gress. Heller ikke ennå har vi sett og vi viser til og med salgsdata fra 2016 Bugatti Chiron sies at dette vil være verdt det samme som 100 Volkswagen Golf. Gal.

Ja, at i dette livet det er et marked for alt. Mens de fleste av oss aldri kan komme til å ha tilgang til biler av dette kaliberet, er sannheten solgt. Vanskelig å forestille seg som ville bruke så mye penger på en bil, 2,5 millioner dollar, 2,3 millioner euro. Det er verdien som forutsettes å 2016 Bugatti Chiron, eller hva er det samme: prisen på 100 Volkswagen Golf.

Den første gangen vi så Chiron var i vårt land, og ser Veyron

Heller ikke vi kommer til å savne ham. Bugatti har aldri produsert biler for massene, hans kreasjoner gå utover den kjente, og at slutten av lønn. Chiron er allerede i testfasen, første gang vi så ham var i Spania, men ble kamuflert under liket av en Veyron. Men nylig har det blitt oppdaget i Tyskland, med en svært annerledes utseende.

Chiron er en meget spesiell modell, derfor alle ryktene som kommer om det sprer seg raskt. Men Bugatti selv har fått i oppdrag å avsløre visse tekniske detaljene for deres fremtidige barn. Den viktigste av dem refererer til motoren. Chiron vil dele hjertet av Veyron, dvs. en quad-turbo W16 åtte liter.

Men Bugatti vil bruke nye teknologier for å ta et skritt videre. Det vil dra nytte av en Hybrid for å oppnå fart og vanvittige krefter, i nærheten av 1500 CV systemet. Når det gjelder ytelse bør Chiron forbedre nivåene av sin forgjenger, så 0-100 km / t, må gjøre det på mindre enn 2,5 sekunder og en toppfart nær 460 km / t, eller enda mer.

Bugatti ikke hastverk med å presentere sin nye kreasjon. Ting går sakte palass

Sannheten er at vi ikke vet hvorfor vi er overrasket over prisen, De er bare noen få hundre tusen euro mer enn hva det koster Veyron. Det er når du kjøper mer dagligdagse modeller når du innser dette bibelske proporsjoner. Med 2,3 millioner verdt å si at du ikke bare kan kjøpe 100 Volkswagen Golf, men om 20 Mercedes S-klasse 10 Lamborghini Huracán eller to laferrari. Det er ingenting.