Audi

Cup autonominen ajo Audi haluaa nuoria lahjakkuuksia

Audi vihkii uuden painoksen Cup autonomisten ajo, johon osallistui kahdeksan joukkuetta Saksan yliopistoissa erikoistuneet eri alojen engineering prototyyppejä taistella Q2 sai palkinnoksi 10000 euroa opiskelijoille.

Cup autonominen ajo Audi on kahdeksan prototyyppejä autonomisten Q2 varustettu korkean teknologian mittakaava

Audi, upotettu kehittämisen autonomisten ajo kannustaa nuoria kykyjä Saksan yliopistojen autonominen ajo Cup järjestetty vuodesta 2015.

Tämä kilpailu ominaisuus lisääntymiselle mittakaavassa 1: 8, kaikkien sähköllä prototyyppi Audi Q2 varustettu ultraäänianturia, 3D-kamera, peruutuskameran ja näytönohjain NVIDIA korkean suorituskyvyn alustan, elementtejä, jotka ovat olennaisesti samanlaisia ​​kuin uuden Audi A8 mutta toisin tämä tuotantomalli, nämä komponentit ovat kehittäneet opiskelijat itse erikoistunut aloilla robotiikan, tietojen tiedettä, ohjelmistoarkkitehtuurin, tekoäly (AI) ja pilven tekniikalla perustoiminnot antamat tuotemerkki neljä rengasta.

Teknisesti, näiden prototyyppien on asteikolla 3D uusi ja laajakulmainen edessä kamera Herkkyysalue voitava kerätä suurempi tiedon samalla tasolla kuin Laserskannerin uuden Audi A8 ja samalla siinä on takana kamera, joka tarjoaa tarkemman sotaharjoitukset. 

Audi Q2 1: 8 on sähköinen. Tuleeko siitä esimakua sähköistetyn version todellisessa malli?

Nämä kamerat täydentävät kymmenen ultraääniantureilla jaetaan koko kehon - viisi etu- kolme taakse ja yksi kummassakin sivusuunnassa detektiovasta alueella kaksi senttimetriä neljä metriä.

myös varustaa kiihtyvyysanturi yli yhdeksän akselia, joka on vastuussa rekisteröitymättä vaihtaa suuntaa ja lähettää tiedot keskeinen todellinen ajotietokone jossa on prosessori quad-core nopea aika.

Kaikki tämä tehokkaan verkon antureita, kameroita ja ohjauslogiikka, vastaa asennettu Audi tuotantomalleja- Sitä arvioidaan ensimmäisessä vaiheessa Cup autonomisten ajo Audi.

Tapahtuma järjestetään Audi Forum 15 ja 17. marraskuuta

Ensimmäinen testi on yllätys Vaikka tuotemerkin ennakoi, että täytyy kulkea joitakin testejä hilloja, ylittää ilman törmäyksiä ja käyttäytyvät liikenteessä muiden ajoneuvojen pitäen turvaetäisyyden erityistä huomiota mahdollisten jalankulkijoiden aikovat ylittää kadun tai tulkita liikennemerkkejä.

Toinen vaihe vastaa esitys tekniikan kehitys ja kolmas vaihe on haaste luovasti mahdollisimman jossa joukkueet käyttävät tekoälyä, erityisesti vähiten vikoja. Yliopisto joukkue jolla on eniten pisteitä saavat 10000 euroa, juoksija on 5000 euroa ja kolmas 1000 euroa.

Mutta taloudellinen hinta ei ole tärkein Cup autonominen Audi Driving uuden Q2 päähenkilö, mutta sitä mahdollisuutta, että tuotemerkin tarjoaa tulla osa brändiä kansainvälisessä työharjoitteluohjelma kaksitoista kuukausi useilla aloilla.

Audi A8 2018: sen huipputeknologian vähittäiskauppa