Audi

Audi A8 vakooja kuvia 2016, löydettiin uudelleen testijaksolla

Se on toinen kerta näemme Audi A8 2016 testin aikana istunto. Aikaisemmin olemme nähneet vaeltelemaan Alppien nyt Nürburgring. Esteettisesti, silti ratsastus nykyistä mallia, mutta se on enemmän kuin selvää, että Audi A8 2016 on varhaisessa vaiheessa sen kehitystä.

Audi A8 2016 jatkaa hänen edistystä, hitaasti mutta varmasti. Seuraavan sukupolven luksussedanin Audi alkutekijöissään. Aiemmin voisimme nähdä sen liikkuvan teillä Itävallan Alpeilla, nyt teemme dynaamisempaa istunnon Nürburgring.

Kummassakin testissä istunnoissa olemme nähneet vielä Audi S8 mount suunnittelu, tämä tekee meistä osoittavat olemme tekemisissä puhtaasti prestacionales testeissä, Tarkemmin, alustan. Tällä kertaa kokeet toteutettiin erittäin dynaamisessa ympäristössä, Saksan piiri Nordschleife.

Kuten keskustelimme, vakooja kuvissa näkyy, että testi muuli ratsastaa nykyisen Audi S8 elin kuitenkin takana kiinnikkeet yhdessä kahden poistoaukko, kahden sijasta, joka antaa sportiest koko alueella A8 versio.

Audi aikoo julkaista uuden A8 yli 2016. Tällä hetkellä meillä on hyvin varhaisessa vaiheessa niiden koeaika. ensimmäinen muulit naamioitu vielä 10 tai 12 kuukausi odotetaan. Waiting niin kauan odotettu.

Nykyinen Audi A8 on seurausta restyling viime vuonna. Se on kaksi bensiinin ja kaksi dieseliä. Valtuudet vaihtelevat 258 hv 3.0 TDI Clean Diesel, uskomaton 520 hv 4.0 TFSI ratsastus S8.

kuvat: Baldauf / Romero