Audi

Audi Q5 første 2016 data: triturbo V6 TDI, Q5 RS 450CV og e-tron versjon

Den neste generasjonen av Audi Q5 kommer neste er å gjøre sine første tester som du kan se i disse spion bilder året. I tillegg avansere vi noen detaljer om den kraftigste og mest respekt miljø versjon.

Med SUV markedet blomstrende, som forventes å vokse enormt i dette tiåret, begynner Audi testing for å fornye Q5, en modell som kom på markedet i slutten av 2008 og midten av neste år vil se hans erstatter. I tillegg til markeder som Kina, vil lang akselavstand alternativet bli tilbudt.

Produsert i Ingolstadt, Tyskland, er det også produsert i San José Chiapa i Mexico, som X3 gjør i amerikansk Spartanburg anlegg i South Carolina, neste generasjon av Q5 vil være betydelig større for å nærme seg Porsche Macan, blir utformet på MLB-plattformen slik at det vil være lettere og mer aluminium og høyfast stål for å oppnå reduksjon på mellom 80 og 120 kg som mekaniske versjoner.

Så langt, han hadde ikke sett noe bilde av denne nye modellen, men vi allerede har bilder av fremtiden Q5 muldyr, som kan passere nesten ubemerket hvis det ikke var for de diskrete aletines.

Inne i denne muldyr er det helt dekket.

Kjent internt som AU426, mekanisk tilførsel vil ha de samme muligheter som den nye Audi A4, med blokker av fire og seks sylinder med utganger fra 150 til 272 hk. Sports versjon SQ5 TDI vil øke sin makt til 340 hk riding en ny motor TDI V6 med supercharging system med tre turboer, muligheten allerede bekreftet merke, og utstyrt med et tredje elektrisk turbolader som vil overstyre den turboforsinkelse forsterkende dreiemomentkurven fra starten.

Fra synspunkt av maksimal ytelse, vil området være ferdig med en versjon Q5 RS, noe som vil ha en bensinmotor og dobbel turbo TFSI med en effekt på 450 hk, mens fra siden av effektivitet, og den nye Q7, også elektrisitet vil bli tilbudt Q5 Audi e-tron quattro ultra som vil kombinere bensinmotor turbo 2,0 liter TDI med 190 hk og to elektriske motorer av 136 hk med et oppladbart batteri, som A3 e-tron.

Og opphengs dempere blir også revidert

Foruten å være lettere og mer effektiv, den kommende Audi Q5 vil også bli bedre utstyrt, LED matrix frontlykter, Felger opp til 21 inches, digital instrumentering, Select Drive-knappen på rattet og et system mest nyskapende informasjon og underholdning designet i samarbeid med Google. Muligens i andre halvdel av kommersielle liv, tilbake i 2020, kan du montere laserfrontlykter med den teknologien vi allerede har sett i R8 LMX.

studiepoeng bilder: PhocarMedia