kahlaamo

Ford Mustang Näyttävin SEMA 2017

Kaikista Ford Mustang joka esiteltiin 2017 painos SEMA Show, nämä ovat paras ja näyttävin tapahtuma Las Vegasissa vuonna, ensiesitettävään Ford Mustang 2018.

Fordin Suorituskyky osastolla SEMA 2017.

2017 painos SEMA Show sulkee ovensa usean päivän näyttäviä tapahtumia, esityksiä ja näyttelyitä. Jossa olemme nähneet Lukuisat kopiot ponin Ford, yksi klassinen kappaletta tätä nimitystä. Tämä on vuosi käynnistää uuden Ford Mustang 2018 Fordin suorituskyky niin, urheilu jako brändin, on epäilemättä yksi tähdistä SEMA 2017.

Jopa 7 eri versioita Mustang Ford tilannut useita asiantuntijoita, ne, jotka omistavat yksiköt liittyivät tuotemerkin uusia tuotteita luettelo Fordin tulos tai yksityisten työpajoja.

Nämä ovat upeimmista esimerkkejä Mustang että näemme näinä päivinä Convention Center Las Vegas, joista me esiin joitakin klassisia esimerkkejä. Aitoja töitä autojen laatutuote He rivaling modernein ja näyttäviä sarjat ja valmisteiden nykyisen sukupolven poni.

Shelby 1000 Shelby amerikkalainen.

Shelby 1000 Track Car

Yksi yllätyksiä tapahtuman oli esityksen uudesta Shelby 1000 Shelby amerikkalainen auto radalla. Yhtiö perusti Carroll Shelby paljastui nimeä ei käytetä missään muutama vuosi sitten, ja lopuksi ensiesiintymisensä kuudennen sukupolven Mustang.

Tämä on Ensimmäinen teos esitteli uuden Mustang Shelby 2018, Vaikka tämä sarja on käytettävissä myös muita versioita mallin, kuten 2015 Mustang Shelby GT500 tai viidennen sukupolven. Muutokset ovat hyvin syvä, se on Alluminator V8 5,2 litran uusi 4,5 litran Whipplen kompressori, joka nostaa saantoa jopa 1013 hv (1000 hv) teline tason ja todennut sen kaiken uudelleen. Koska akselit suspensioon ja Brembo ovat täysin uusia.

Tässä versiossa syistä päästöjen ei homologable, joten se edellyttää käyttää piiri. Vain 50 yksikköä valmistetaan vuosittain hintaan $ 169995, ilman autoa.

Kehitetty Fordin ja RTR.

Ford Mustang RTR 2018

Yksi diskreetti esitykset Mustang on myös yksi houkutteleva ja alkuperäisen, RTR. Uuden Mustang RTR 2018 ei ole konseptiauto, koska se on elementtejä, jotka ovat saatavilla Fordin Suorituskyky kuvaston valmentaja itse.

Tässä työpajassa, johti pilotti Vaughn Gittin Jr., Se on todellinen asiantuntija mallia, joka jäi merkinnän mallissa esiteltiin SEMA 2017 on hyvin lähellä kuvan vakiomallin, uudet multirradio renkailla, liimojen ja ilmanottoaukot huppu. Sekä huomaamaton takaspoileri ja ennen kaikkea uudet ahtimen pakki Fordin ja Roush Performance, joten Mustang GT kasvattaa tehoa 710 hv (700 hv).

Sitä myydään 3 muunnoksia, Spec spec 1-3, jälkimmäinen on se, joka on uusi pakki Roush Performance Ford ja on käytettävissä vain V8 version Mustang.

Lisenssillä valmistettuja Ford ja Shelby.

Revology Mustang Shelby GT500 1967

Vaikka se tuntuu palautettu malli, tosiasia on, että se on täysin uusi asia. Revology paljastettiin SEMA uuden Shelby GT500, malli jatkoa valmistetaan alusta, jonka Revology, kuten alustan, mutta lisenssillä Ford ja Shelby amerikkalaisten oma.

mennessä $ 219.000 Voit julkaisee uuden Shelby GT500 1967, joskin jolla on runko ja paljon nykyaikaisempia moottorin osalta sekä voimakas, koska Revology kiinnikkeet V8 Fordin valmistettu Roush toimittaa 608 CV (600 hv) ja 644 Nm, joka on asennettu kehykseen nykytekniikalla. Niin jousitus, jarrut ja ohjaus on voimassa oleva kosketus.

Revology myös kopio Shelby GT350, joka on saatavilla $ 187.500 joiden kehitys Coyote V8 5,0-litrainen ja 450 hv.

Yksinkertaisesti superlatiivi.

2018 Mustang by Tucci Ruusua

Mustang esittelevä työpaja Tucci Hot Rod Se on yksinkertaisesti mainio. Hänen transformaatio Dragster, koska toinen nimi ei kannata, uusi Mustang 2018 Se oli kaikkein silmiinpistävä uuden mallin Ford.

Sen runko on uusia laajempia paneelit ja sisustus on vain kilpa, tyypin bacquets Cobra istuimet ja valjaat 6 pistettä, mutta silmiinpistävin on hänen taakseen. löydämme valtava takaspoileri ja alemman diffuusori radikaali. Se on jopa laskuvarjo.

Mustang GT V8-moottori on kunnostettu ja nyt Se on ahtamisen. Tämä on yksi niistä Mustang että Fordin itse tilasi sen osastolla 2017 SEMA.

Boss 302 Ironman.

Speedkore Boss 302 1970 Ford Mustang

Winsconsin työpajassa esiteltiin SEMA 2017 teettämän itse Robert Downey Jr., näyttelijä, joka opastaa Ironman valkokankaalla. Kuten tavallista teoksissa työpajan, malli uskollisesti noudattanut mittasuhteet ja alkuperäisen suunnittelun, vaikka kappale on täysin uusi. Se on korvattu paneelista paneeliin uusilla tehty hiilikuitu.

Huolimatta sen ulkonäkö lähes vakio, tosiasia on, että tämä Mustang 302 Boss 1970 on lähes uusi, koska se on uusi edessä alikehyksen alumiini lohko Ford Aluminator V8 5,0-litrainen Performance kompressorilla Roush Performance ja järjestelmiä uusitaan jousitus ja jarrut. Lisäksi uusittu sisustus nimenomaan tätä erityistä kertaluonteinen.

Tuloksena on ollut niin mahtava, että tämä työ voitti yhden palkinnot "Best of Show" kilpailuun. Voit seurata kaikki uutiset SEMA Show 2017 alkaen erikoisia kattavuutta tapahtumaan Las Vegasissa.