formel 1

Alonso opphøyer figuren av Hamilton: “Det er i stand til å vinne med en dårlig bil”

  • Forholdet mellom de to piloter, to evner som utgjør en forskjell, har vært meget forskjellige punkter fra sin begynnelse til i dag.
  • Hamilton og Alonso opprettholdt en sorg som en gang i løpet av kurver i Mexico, som begge håper å gjenta i de kommende årene flittig.

Store historiske rivalisering har ført til spennende kamper på vei til å ha gledet fans i den gylne tiåret av Formel 1 i løpet av årene. dueller som Lauda og Hunt, Senna mot Prost eller de som møtte Schumacher å vinne syv verdensmesterskap har merket en æra, mens har favorisert en økning i publikum sport.

I siste Formel 1, Fernando Alonso og Lewis Hamilton De står som hovedpersonene i en av de mest representative konfrontasjoner i den store sirkus. I hans eneste sesong med McLaren i 2007 før han returnerte til Woking team med retur av Honda for å prøve å gjenskape suksessen som markerte hans barndom, er spanjolen en tøff rytter, som også hadde støtte funnet struktur og Ron Dennis, hans viktigste backer.

Hamilton: "Vent til Alonso har en god motor, McLaren er fantastisk"

Ideen om en nybegynner pilot som lærer en hel mester ble knust, og motstanderen ble en lærling med klassifisering av Ungarns Grand Prix 2007 som nøkkelen øyeblikk der alt mulig sammenheng ble ødelagt. Dermed Alonso forlot laget på slutten av sesongen for å gå tilbake til Renault, det laget som hadde oppnådd ære et år tidligere, og de fortsatte sine egne veier.

Men tid og avstand har klart å få begge førerne respektere hverandre, og møte sin rivalisering fra et mer modent perspektiv. "Han var i stand til å vinne på de lavere nivåene før den når Formel 1", Mexico sa Alonso i Hamilton som nettopp hadde blitt tetracampeón med bare to løp gjenstår av sesongen. "Jeg hadde allerede vunnet trofeer og mesterskap, og nådde Formel 1 svært konkurranse utfører hver sesong, bortsett fra ett eller to der Jenson hadde flere problemer".

Han kom til Formel 1 utfører svært konkurransedyktig, bortsett fra en eller to sesonger han slitt med Jenson

I dag er det ingen pressekonferanse, nesten, der blandishments engasjere hverandre hvis de samsvarer med det samme. 22 år Hamilton året av kontroversen de spilte triks, som Alonso sannsynligvis handlet på feil måte til tider, har et forhold som dette blitt et symbol på gjensidig beundring.

"Lewis er en av disse vinnere som har vært i stand til å vinne med en dominerende bil, som de siste tre årene, med en god bil, som 2010 eller 2012, og også med dårlige biler som 2009 eller 2011 ". Suksesser skjer, og Formel 1 er en sport som går i spruter. Etter det var Brawn, lag feide i 2009, kom det begynnelsen av Sebastian Vettel og Red Bull, mens Mercedes overtok i begynnelsen av hybrid var med Hamilton og Rosberg. Men # 14 i Storbritannia ser en fortjent vinner av slike æresbevisninger. "Det er ikke noe du kan si alle vinnere".

Det har vært i stand til å vinne med en dominant, god og dårlig bil. Det er ikke noe du kan si alle vinnere

2018 vil representere en gylden mulighet for Ferrari prøver på nytt å hoppe inn på førsteplass i konstruktører, med klart oppadgående progresjon av Red Bull som en mulig fallgruve å vurdere mens Alonso og Hamilton kan ha mulighet for å publisere duell iscenesatt på Hermanos Rodriguez men, denne gangen med biler flere lignende i ytelse.

Alonso: "Vettel og Hamilton kamp for verden, er jeg smigret til å snakke mer om meg"

bilder: Red Bull Content Pool