kahlaamo

Spy Kuvat Ford Mondeo Facelift

Sedan amerikkalaisen brändin edelleen kävelee naamiointi ennen esittämistä eurooppalainen versio Pariisin autonäyttelyssä. Meidän mantereella restyling sedan päivitys ulkoa ja sisältä vuoksi se eroaa American jo tiedämme.

Vaikka tammikuussa ja tapasimme hänen kaksoisveljensä tarkoitus Amerikan markkinoilla, fuusio, Tänään saamme uusia pyytämää kalaa meidän vakooja valokuvaajat kasvot pesee Ford Mondeo sen eurooppalaisessa versiossa joka esitetään myöhemmin tänä vuonna ja on suorittamassa sen alkupiste talveen.

Ja se on, että vaikka tiedämme sen kaima rapakon meidän markkinoilla sen restyling saavat eri ulkoasua ja paremmin vaatimuksiin Euroopan kansalaisten kiinnostunut sedan.

Kuten voidaan nähdä otoksia ja nykyisestä Mondeo, voimme nähdä, että niiden edessä vastaanottaa tiettyjä muutoksia, kuten uusittu etupuskuri joissa dynaamisempi ilme ja luonne, joka taloa kuin nykyinen malli saman optisen (vaikka luultavasti ole lopullinen).

myös korostaa sen päiväajovalot alempi vaakasuora mieluummin kuin pyöreä ja uusi etusäleikkö ristikonmuotoisten kennosto vieressä Keski ilmanottoaukko, joka saa myös terävä luonne ja sisältää pieni keskeinen spoileri alareunassa.

Toisaalta ja vaikka kyljelleen huolimatta siitä, että kerroksella naamiointi Se ei tarjoa muutoksia, takana, jos voimme nähdä eroja suhteessa sekä amerikkalaisen mallin sedan kuten nyt tiedämme.

Nämä ovat lähinnä loppuun sen takana, ja taka-puskurin saavat eri viimeistely pohjalle nyt hyväksyy remontoitu diffuusori ja uusi muotoilu niiden päät, joka on nyt näkyvä takana antaa urheilullisempi katsoa sedan.

sen sisusta, jota emme voi nähdä yksityiskohtia, oletetaan, että myös löydämme muutokset koska se pitää ulkonäköä kojelautaan ja teknisten laitteiden, joissa Amerikkalainen valmistaja keskittyy nyt paljon.

Nähdä se elää ilman piilotettuja kerroksia on odotettava lokakuu, jossa Pariisin autonäyttelyssä Ford sedan kasvojenkohotuksen näyttää tapahtuvan.

kuvat: CarPix