kahlaamo

2018 Ford Focus Sportbreak: osoitamme sen ensimmäinen vakooja kuvia

Me metsästää ensimmäistä kertaa testi muuli Ford Focus Sportbreak uuden sukupolven. Variantti perhe runko 2018 Ford Focus on käynnissä. Tällä tekniikan tasolla se on erittäin huomattavaa edistystä, kun taas esteettinen osiossa kohtaamme kehittää nykyistä mallia. Se saapuu autoliikkeiden ensi vuonna.

Nykyisen sukupolven Ford Focus tuli markkinoille
2010. Siitä lähtien tähän päivään, on satunnaista
kohta ja pieni uudelleensuunnittelua vuonna 2014. Kuitenkin, ajan myötä
kaikille ja vuosia ja painavat nykyisen Focus. pitkä
tiesimme, että Fordin insinöörit työskentelivät seuraavan sukupolven,
Kuitenkin vasta nyt, kun olemme
metsästää tutuin ja käytännön versio
.

Ford Focus Sportbreak 2018 - vakooja kuva

Ensimmäiset testit uuden Ford Focuksen Sportbreak seuraavalle sukupolvelle.

Näytämme ensimmäinen vakoilla kuvia muuli testaus Ford Focus Sportbreak 2018. Kuten näemme paljain silmin, The uusi kehittämisohjelma Focus Estate on hyvin varhaisessa vaiheessa, Siksi vahvistamme ei saavu autoliikkeiden vuoteen 2018 Vaikka Toinen asia on se, että Fordin voi esittää joskus toisella vuosipuoliskolla.

Lempinimeltään Elvis, tämä testi muuli näyttää ensi silmäyksellä autoa "Frankenstein", etenkin puolustustaan. Joka näyttää on lisätty huonosti laajentaa kehon linjaa ja muistuttavat mitat tulevaisuuden tuotantomalli. On selvää, ja koska se on muuli, hyvin harvat asiat voivat siirtää prototyyppejä ennen pitkää heittää ne liikkuvan tiellä.

Joka tapauksessa voimme ennakoida, että uusi Ford Focus Sportbreak 2018 tulee suurempi ja tilavampi kuin nykyinen malli. Muistuttaa, että nykyisen sukupolven perheen variantti Focus mittaa 4,35 metriä pitkä akseliväli seisoo 2,64 metriä. Siksi kiitos tämän koon kasvua, tarjoavat tilavampi ohjaamo, erityisesti takamatkustajien. Omalta runko lisää kantavuutta.

Ford Focus Sportbreak 2018 - vakooja kuva

Testi muuli Sportbreak 2018 Ford Focus.

Muutama kuukausi sitten saimme ottaa vilkaista Ford Focus 2018 (toinen testi muuli), ja vaikka meillä on hytti, jonka muotoilu ei ollut kovin kehittynyttä, auttoi meitä ennakoimaan muutoksia ja siimat Fordin tuolloin täyttämällä työn.

Tämänhetkisten tietojen Meille uuden sukupolven Focus ja siksi Focus Sportbreak, ei muututtava kannalta kuvan. Lisäksi mitä näemme kehityksen nykyinen rakenne sisältää joitakin uusimpia uutuuksia esittämä tuotemerkin heidän viimeisimmät julkaisut.

Ja niin tekniikka § se hyväksyi uudet turvajärjestelmät ja ajo apuvälineet. Muistaa, että Fordin on yksi valmistaja, jotka ovat vetoa itsenäisempiä ajo. Ja vaikka emme tule näkemään itsenäinen Focus lyhyellä aikavälillä, on selvää, että kokemus näkyy tuotannon malleja.

huhuja valmistuivat, Ford Focus RS500 kiinni testaus

kuvat: CarPix