kahlaamo

2018 Ford Focus testata uuden alustan ja osoittaa sisällä

Ford ja kävelee valmistella uuden sukupolven kompakti par excellence. Uusi Ford Focus on vielä hyvin varhaisessa iässä niiden kehitystä vaan alkaa testata uutta piilotettu muuli nykyiseen malliin kehon alustan.

Uusi Ford Focus 2018 on pidempi ja leveämpi kuin nykyinen

Uuden sukupolven Ford Focus on tulossa, mutta silti on vielä paljon työtä. Ford on jo otettu kyydistä ensimmäinen muulit jonka sisällä piilottaa alusta joka soittaa seuraavan Focus. Kuten näette ajoneuvolla on pieniä muutoksia sen ulkomitat, jotka johtuvat niiden sisäinen modificaicones.

Mule osoittaa selvästi tiettyjä "leikkaukset" kehossa, jotka ovat yrittäneet simuloida lisätään kehoon. Linja kulkee ylemmässä kerroksessa muuleille keskustasta etupuskurin, kulkee konepellin yli, katto, takaluukku ja päättyy keskelle takapuskurin. Modifikaatio osoittaa suurennettu alustan muutaman senttimetrin.

Sama tapahtuu takajalan mailoja ja kiinteän takaikkunoissa, mikä osoittaa selvästi, että tämä muuli lisäksi on leveämpi nauttii suurempi pituus. Takapyörät noudatetaan joutuneiden dentímetros takaisin osoittaen akseliväli.

Extra kuva habiáculo joitakin muutoksia edessämme kärsii Focus sisällä seurauksena evoluution seuraavaa mallia. Vaikka hyvin yksinkertainen ja Spartan ei paljasta liikaa paloja, osoittaa, että tahto enemmän tilaa sen asukkaat.

Ensimmäistä kertaa näemme hänet haitáculo joskin vielä heikosti kehittyneitä

Nämä todisteet osoittavat, että valokuvataan ajoneuvo inequívacamente on testi muuli uudesta Ford Focus 2018. Muutaman kuukauden meidän pitäisi nähdä enemmän kehittyneitä yksiköitä, mahdollisesti desvelándonos joku seuraavan suunnittelua.