Volkswagen

Joten olisi Volkswagen Polo R, joka on jo poseeraa tuotemerkin

Uusi raporttien mukaan Volkswagen paitsi harkitsee käynnistää uuden Polo R, mutta on jo ensimmäisiä prototyyppejä tämän version käyttämällä 2,0-litrainen moottori ja 300 hevosta Golf R.

Virkistys uuden Volkswagen Polo R X-Tomi.

Raportin Autocar vedoten lähteiden saksalaisen itse sanoo, että Volkswagen on jo tehnyt Useat prototyyppejä uuden Polo R motiivi arviointi. Vaikka tämä ei tarkoita saamme nähdä markkinoilla uuden sukupolven tehokkain ja radikaali versio Saksan malliin subcompact.

Raportin mukaan, brändi pretendría laajentaa malli R perhe kuitenkin Polo R on vaihtoehtoinen, että yritys ei ole niin selvä hiljattain julkistetun uuden sukupolven malli, se olisi versio, korkeamman hinnan ja melko monimutkainen paikannus nykyisen luettelon tuotemerkin.

2017 Uuden sukupolven Polo esiteltiin viime kesäkuussa ja repi sen tuotantolaitoksen Navarra tänä kesänä. Kuudes sukupolven Polo paitsi tuli täynnä uusia, mutta liittyvät Volkswagen Golf kuin koskaan, joten samojen raportin, uusi Polo R käyttää samaa 4-sylinterinen 2,0 litran Golf R, peräti 300 hevosta.

Volkswagen Polo R WRC 2015.

GTI Polo viidennen sukupolven oli 1,8 litran moottori 192 hv, kun taas R-Polo rajoitettu tuotanto oli 220 hv. Nykyisen kuudennen sukupolven Polo GTI on lohko ahdettu 2,0-litrainen, joka tuottaa 200 hv niin teoreettinen saanto Polo R: n tulisi olla yli 230-240 CV. Työllisyys moottori 300 hv Golf R ei tunnu uskottavalta, vaikka se ei olisi kohtuutonta ajatella hieman vesitetty kehitystä tämän moottorin, jonka teho noin 250 hevosta.

Polo R oli Aistin muutama vuosi sitten, koska osallistumisen tuotemerkin WRC Championship, Kuitenkin tänään niiden läsnäolo lopulta voinut olla perusteltua, varsinkin kun otetaan huomioon korkea hinta mallin. Mukaan Autocar, että ongelma on pöydällä johtajista Saksan markan juuri nyt.

Jos lisäksi oletetaan, että huhut sanovat, nämä uudet Polo R prototyyppejä on samat mekaaniset vaatimukset R version Golf, löydämme mallin, joka pienemmän kokonsa voisi olla parempi suorituskyky, mikä tarkoittaa lisää kilpailua kompakti malli, joka on jo käsittelevät Seat Leon Cupra versio.

kuvat: Render X-Tomi suunnittelu