Volkswagen

Tarkista, onko Audi, Seat, Skoda ja Volkswagen vaikuttaa dieselgate

Lopulta useimmat kaupalliset tuotemerkit Volkswagen-konsernin, Audi, Seat, Skoda ja Volkswagen ovat käynnistäneet tiettyjä sivustoja espanjaksi, josta voi tarkistaa, että ajoneuvot kärsivät tapauksessa dieselgate. Brändi pian yhteyttä.

Kaikki valmistajat ovat toteuttaneet erityisiä tuhoalueilla raportoida asiasta

Koska kaksi viikkoa sitten hyppäsi skandaalin sopupelien Volkswagen dieselmoottorit EU5 189 EA, suurin huolenaihe kaikkien on tullut asiakkailta, jotka ihmettelivät, jos heidän autonsa osui vai ei. Nykyään kaikki merkit vaikuttaa, Audi, Seat, Skoda ja Volkswagen ovat saatavilla asianosaisille puhelin ja verkkosivuilla raportoimaan mitä varustetuissa autoissa moottorit epäsovun.

tuotemerkkejä Volkswagen, Audi, Seat ja Skoda on julkaissut puhelimitse yhteyttä, 900180361, jolla asiakkaat voivat soittaa ja tiedustella, onko autossa siirtyy listan uhreista. Lisäksi kolmen ensimmäisen mahdollistavat myös online check kolmessa tiettyjä sivustoja, jossa sinun täytyy vain olla käsillä alustan numeron auton tietää, onko mukana:

  • Näkyykö Volkswagen vaikuttaa
  • Näkyykö Audi vaikuttaa
  • Näkyykö SEAT vaikuttaa

Autoni vaikuttaa, mitä nyt?

On kaksi mahdollisuutta, että automme on tai ei ole souped-moottorin 189 EA. Jos ei onnea, voit lopettaa lukemisen. Jos näin on, ensimmäinen tehtävä on pysyä rauhallisena. Nyt on turha aloittaa expletives tai oikeustoimiin, enemmän kuin mitään, koska Volkswagen-konsernin ei ole raportoitu, mitä korjauksia odotetaan olevan voimassa kyseessä olevat moottorit.

Alustan numero on 17 kirjaimia ja numeroita. Hänen kanssaan me tiedämme, jos emme vai eivät vaikuta

On olemassa useita mahdollisia ratkaisuja, mutta kokenein ääniä käsitellään tällaisissa tapauksissa, korjaus muuttuuko ohjelmiston tai uudelleenohjelmointi PBX auton, että loppujen lopuksi on se, joka hallitsee moottoria, joka kuluttaa ja mitä saastuttaa.

Jos näin on, ja Volkswagen ellei kani hatusta poistetaan, toimenpide johtaisi suorituskyvyn menetys ja lisääntyneen kulutuksen. Tämä merkitsee vakava ongelma kärsivälle kuin ilmeistä, ja siinä tapauksessa automme menettäisi suuren jäännösarvo eli menettää myynnin arvo käytettyjen tavaroiden markkinoilla.

Tästä syystä ja koska vaikuttavat luonnonolosuhteista auton ostohetkellä, kaikilla käyttäjillä pitäisi olla oikeus korvaukseen. Kyseinen määrä on hyvin satunnaista, ja eivät halua antaa lukuja hämätä käyttäjää, mahdollisesti tai Volkswagen- tai Audi ja Seat, Skoda ja osaa ratkaista tämän ongelman. Ainakin toistaiseksi.

Volkswagen skandaali, kysymyksiä ja vastauksia petos

Toistamme, että parasta nyt on pysyä rauhallisena. tietenkin Voit käy edelleen autoihin, ovatko ne vaikuttaneet tai ei, koska se on täysin turvallista lyijyä. Myöhemmin mukaan edistää arviointiprosessin puhelun tietää, mitä se tulee olemaan järjestelyn.

Lopuksi monet kuluttajajärjestöt ovat jo käynnistäneet rekrytointikampanjoita kuluttajille vaikuttaa Volkswagenin skandaali. Kuten sanoimme eilen uhrit ovat 683682 ajoneuvoja. Ei huono tapa käsitellä mahdollisia korvauksia, mutta sinun pitäisi tietää, että nämä organisaatiot veloittaa palveluistaan. Joten yhdistää varten liuosta kerran tunnettuja tuotemerkkejä.