Volkswagen

Volkswagen Polo GTI 2018: sportiest vaihtoehto tulee 200 hv

Uuden sukupolven Volkswagen Polo on todellisuutta. Yhdessä perusmalli, Volkswagen on julkistanut sportiest ja suorituskyky perustuu vaihtoehto, joka tulee saataville kompakti alue. Uuden Volkswagen Polo GTI 2018 tulee virtansa 2,0 TSI 200 hv. Se voidaan yhdistää manuaalinen tai automaattinen dual-kytkin DSG. Saapua myöhemmin tänä vuonna.

Volkswagen Polo GTI 2018 - myöhemmin

Näyttää siltä, ​​että uuden sukupolven Volkswagen Polo GTI.

Uuden sukupolven Volkswagen Polo esiteltiin tilaisuudessa tuotemerkin Berliini (Saksa). Esimerkillistä design kehittynyt, yhä suurempien ja vastaanottaa erilaisia ​​teknisiä järjestelmiä, jotka varmistavat kokemusta mukavampaa ja turvallista ajamista. Yksi suurimmista muutoksista päättävän uuden Polo on MQB alustan A0, joka oli jo luovuttanut SEAT Ibiza.

Vaikka Volkswagen ei ole sanonut siitä mitään hänen tuli ulos kaapista, näyttää siltä, ​​että Uuden sukupolven Polo hyvästellä kolmiovinen elin. Se on jotain olemme jo aiemmissa artikkeleita ja ratifioi sen, että tähän päivään mennessä ei ole havaittu mitään prototyyppi tai esituotantomalleista kanssa tämäntyyppisiin laitoksiin.

Photo 1 - Kuvat Volkswagen Polo 2017 aluePhoto 2 - Valokuvat Volkswagen Polo 2017 aluePhoto 3 - Kuvat Volkswagen Polo 2017 aluePhoto 4 - Valokuvat Volkswagen Polo 2017 alue

Valokuva 2017 Volkswagen Polo alue

Kuudennen sukupolven Volkswagen Polo on tehokas ja urheilullisemman ilmeen raikas, dynaaminen. pituus on kasvanut 4053 mm, jotain, joka antaa meille mahdollisuuden tarjota entistä dynaamisemman mittasuhteet kanssa huomattavasti pitkänomainen siluetti. Sisällä vastaanottamisen lisäksi tilavampi ja mukava sisustus, materiaalit ja pinnat sisältävät enemmän hoitoa mahdollisimman liitettävyyden ja tekniikkaa. Se ominaisuus instrumentointi digitaalinen Volkswagen 100% ja uusimman sukupolven infotainment järjestelmän liittyvä seuloa jopa 8 tuumaa.

Volkswagen Polo GTI 2018 - Inner

Sisällä uusi Volkswagen Polo GTI 2018.

Suurin eksponentti urheilun ja sosiaaliset hyödyt ovat käytettävissä uudessa perheessä on Volkswagen Polo GTI Polo 2018. Uuden sukupolven GTI version kaiku kaikki uutiset edellä mainittiin, se on mitä meidän on lisätä esteettistä maustettua mausteinen ja mekanismin, joka takaa suorituskyvyn mielenkiintoisimmista. mutta, Mitä erottaa uuden Polo GTI perusversio? Vain katsomaan kuvia mukana tämän artikkelin.

Alustan Sport Valitse "esittelee pienempää korkeutta 15 mm. Edessä löydämme jostakin erottavien yksityiskohtia kädestä korisarja yksilönä puskurin integroitu spoileri ja sumuvaloja vakiona. Se kasvatetaan sen asiaa GTI rintanappi punaisella profiileja säleikkö ja ilmanotto verkkojen tyypin kennorakenne.

Jos me katsomaan profiiliasi, Alumiinivanteet 17 tuumaa sarja kulkutiet antaa meille mahdollisuuden tarkkailla jarrusatulat punainen suurempi ja laajempi helmat. Viimeistely tutustumiskierros ulkomailla takaa ja kattospoileri, hajotin integroitu puskuriin, LED-valo klustereita, tunnusta GTI ja ominaisuuksia pakoputket nopeasti kiinni huomiomme.

Volkswagen Polo GTI 2018 - Front

Uuden Volkswagen Polo GTI voimanlähteenä on 200 hv 2,0 TSI.

Ottamatta ulkopuolelta ja keskittyy sisustus, erikoislaitteet Volkswagen Polo GTI 2018 muistuttaa meitä aina, mitä versiota olemme. Siinä on urheilulliset istuimet, joissa verhoilu "Clark" GTI instrumentointi, sport nahkainen ohjauspyörä, punainen koriste listat ja nokare gearshift GTI.

Entä mekaaninen osio? Jos katsomme konepellin alle, löydämme 2,0-litrainen TSI 200 hv (147 kW). Verrattuna edelliseen malliin, on voima kasvoi 8 CV. Uuden Polo GTI yhdistetään kanssa manuaalinen vaihteisto kuuden nopeus tai Automaattinen dual-kytkin DSGja seitsemän suhteet.

Uuden sukupolven Polo ja Polo GTI ovat läsnä Frankfurtin autonäyttelyssä 2017 juhlii syyskuussa. Pian sen jälkeen se osui jälleenmyyjille. Sen tuotanto tapahtuu tehtaalla, että Volkswagen on Navarra (Espanja).

Volkswagen Polo 2018: kaikki yksityiskohdat uuden Polo alue