Volkswagen

Tuning Volkswagen Golf VII GTI Oettinger 350 hv

Oettinger on yksi vanhimmista ja maineikkain linja tahansa sukupolven Golf GTI ja seitsemäs ei tule olemaan vähemmän. Saksan valmentaja Oettinger on jo laatinut räätälöinnin ja lisälaitteen Volkswagen Golf GTI Mk.VII, jossa on 350 hv ja silmiinpistävää korisarja.

Oettinger Se on vanha tuttu tarina Volkswagen GTI. Itse asiassa, luultavasti liittyvät erottamattomasti toisiinsa, koska ensimmäinen moottori Golf GTI 16 venttiiliä pois käsistä Oettinger, ja sen jälkeen Volkswagen itsessään käyttää pusku neljä venttiiliä sylinteriä kohti suunnitteli Oettinger Volkswagen Golf GTI 16v Mk.II

Näiden valtakirjansa, ei liikaa liioittelua, jos sanomme, että tämä on yksi tärkeimmistä laatijoita GTI saagan perinteisesti tai historiaan. Ja päätti toistaa menestyksen, Oettinger myös esittää valmistautuminen viime Volkswagen Golf VII GTI, joka on jo myynnissä Espanjassa 31010 euroa.

Itsenäistä Oettinger tekee GTI 2.0 TSI moottorin nousee 220 hv on yli mielenkiintoinen 350 hv, kykenee kilpailemaan teille Audin RS3 Sportback ja Mercedes 45 AMG.

Tämä tehon lisäys saavutetaan ilman sisääntulon uudelleen, suurempi välijäähdytin, urheilu pakokaasu ja uusi sähköinen hallinnointi.

Lisäksi on linjassa tämän kanssa tehon lisäystä, Oettinger tarjoaa myös Aerodynaaminen korisarja (Hinta vero 1990 euroa), sisältäen alemman etuspoileri, sivuhelmat, takaspoileri tai taka hajotin.

Muita elementtejä, jotka tarjoavat Oettinger suorituskyvyn parantamiseksi Golf VII GTI on mekaaninen lukitus ero, säädettävä urheilu Supension, korkean suorituskyvyn jarru tai kytkin vahvistettu ja yksinomainen kevytmetallivanteet eri pintamateriaalit ja järkyttävää, mittaa 8,5" x 19".