Volkswagen

Volkswagen Tiguan 2016, 8 pääkohdat uuden sukupolven

Uuden Tiguan on odotettu, mutta totuus on, että se oli sen arvoista joka minuutti. 2016 Volkswagen Tiguan on monia muutoksia. Suunnittelun, teknologian, rakenne, asuttavuuden ... kaiken pysyvän benchmark segmentissä jälleen.

Aiemmin 2015 Frankfurtin autonäyttelyssä oli mahdollisuus nähdä omakohtaisesti Volkswagen Tiguan 2016. Tämä yhdessä sen ekologinen veli, GTE Concept Tiguan, tuli täynnä uusia ominaisuuksia ja muutoksia. Monet odotettua enemmän ja jälleen sijoitetaan suurena viitesegmenttiin. Nämä ovat Kahdeksan avainkohtia tämän uuden sukupolven.

Uuden Tiguan ensiesiintymisensä monia asioita, kuten suunnittelu

1. suunnittelu

Volkswagenin ja anna hänen vilkaisu ensimmäiset luonnokset virallistettiin. Tämän muuttaminen uuden Tiguan edellisestä olisi valtava, ja se on. Lähes kaksi vuotta sitten Wolfsburg tuotemerkki on tulostus mallejaan dynaamisempi ja houkuttelevampi, johon uusi Tiguan saa itselleen. Ei ole yksittäinen komponentti edellisen sukupolven tässä.

2. Character

Monet ovat syyttäneet Volkswagen tehdä suuria autoja vuosia, mutta nämä eivät ole luonteeltaan. Kuitenkin kiitos saapuminen tämän uuden muotoilun filosofiaa Näemme yhä merkkituotteita ovat vahvempia tyyliä. Voit seurata niiden käyttäytymistä poissa ollessa dynaamisempi tuotemerkkejä, mutta näyttää selvästi parantunut.

3. rakenne

2016 Tiguan on ensimmäinen SUV on Volkswagen valmistetaan poikittaiset modulaarista, tunnetaan MQB. Tämä ei ole vain sitä, että se pystyy tarjoamaan parempaa dynaamisen suorituskyvyn, mutta on myös tarjota entistä parempia, kaikin tavoin. Kuten koko, on nyt pidempi, leveämpi ja alempi, lisäämällä urheilullinen ja vahva merkki, johon on viitattu aikaisemmin.

Ensimmäistä kertaa näemme maastoauto Volkswagen MQB alustaa

4. Sisätilat

Missä muualla ei enää näe tätä kasvettua on sisällä. Taistelu, akseliväli kasvaa enemmän verrattuna edellisen sukupolven, 77 mm. Tämän seurauksena asukkaiden on enemmän tilaa, erityisesti toisella istuinrivillä. Boot puolestaan ​​vaikuttaa myös tämän, se voi osoittavat vähintään kapasiteetti 615 litraa, laajennettavissa peräti 1655 litraa.

5. Turvallisuus

Uusi rakenne ei salli ainoastaan ​​edellä, mutta myös hänen ansiotaan Tiguan pystyy tarjoamaan korkeampaa turvallisuutta. Kehys on karu ja kevyt, ja se Ne lisäävät teknologiat, joiden avulla parantaa turvallisuutta kaikki matkustajat ja jalankulkijat. Jälkimmäisessä tapauksessa kannata puhua turvajärjestelmät varustamalla uuden Tiguan, jota teemme seuraavan pisteen.

6. teknologia

Aktiivinen Bonnet, edessä auttaa, kaista auttaa, jalankulkijoiden tunnistusjärjestelmä, hätä hätäjarrutehostinjärjestelmällä kaupungin ... tarkoitan tekniikan ja teknologian taituruus ei ole ennen nähty Tiguan. Jos lisäämme järjestelmän seuraavan sukupolven viihdettä ja liitettävyys tyypillisempiä muiden alkuun älypuhelimet segmentissä, edessämme voimakas kilpailija segmentissä.

7. Moottorit

Vaikka Volkswagen on mukana huomattava skandaali TDI moottorit, 2016 Tiguan ei vaikuta niihin. Se tarjoaa uusimman sukupolven moottorien EURO6 luokkaan sekä laajemmin tehoalueella, vaihtelee 115-240 hevosvoimaa. Kaikki tämä on pienempi kulutus, säästäminen, josta tulee 24% enemmän kuin nykyinen malli. Emme voi myöskään unohtaa muutokset DSG ja 4MOTION jokapyöräveto Tiguan seuraavat mukana uudelleen.

8. GTE Concept Tiguan

Jos uusi on uusi Tiguan, GTE Concept Tiguan ei yhtään vähemmän. Tämä tulevaisuus edessämme tavalla emme olleet nähneet niin pitkälle. GTE: Volkswagen perhe tunnettu siitä, että Plug-hybriditeknologioiden, ja tämä aika on myös läsnä. Kuitenkin GTE tuo kattoikkuna, joka edelleen laajentaa välillä sähköisen toiminnan, saavuttaa jopa 50 km. Kaikki, joiden keskimääräinen kulutus 1,9 litraa 100 kilometrillä.

Yhteenvetona tämä on Volkswagen Tiguan 2016. SUV puomi meistä ei ole enää outoa, ne ovat olemassa ja ovat tulleet jäädäkseen. Sen vuoksi on tärkeää, merkkejä segmentin mallit ovat aina mennessä. Vaikka päätämme uusiin Tiguan, tämä ei päästä markkinoille vasta ensi vuoden huhtikuussa. Joka kestää kauemmin päästä Tiguan XL on, että se on jo ilmoittanut julkaisupäivän vuonna 2017.

GTE: Concept Tiguan tulee ja varmasti ennen pitkää