Volkswagen

Volkswagen Bulli rakennetaan. Lopuksi näemme uuden Hippie

Tuotanto näyttää vihdoin uudelleentulkinta legendaarisen kuusikymmentäluvun van, toisella yrittämällä epäonnistumisen jälkeen 2001 Microbus Concept.

Volkswagen valmistaa näyttää siltä, ​​että vihdoin uusi uudelleentulkinta asuntoauto legendaarinen MPV-muodossa.

Kuten me etukäteen muutama päivä sitten Volkswagen esitteli konsepti perustuu ajatukseen, joka syntyi vuonna 2001 Detroitissa, The mikrobussi ja lopulta peruutettu. tällä kertaa tuottoa, ja todennäköisesti jäämään, tulossa VW enemmän persoonallisuutta sinulla on ollut tähän mennessä. Olla sekoittamatta, Volkswagen on ollut varovainen ajatellut tätä uutta kompakti tila-auto ole päällekkäisiä niiden tavoitteita muiden mallien tuotemerkin, koska se olisi alle Golf Plus versio kokoisia.

Se perustuu MQB alustalle tuotemerkki, joka kiinnittää myös tulevaisuudessa Audi A3, jne

Joukossa on merkittävimpiä piirteitä, lisäksi sen ikonin ulkonäkö, ovat käytettävissä on sähkömoottori, joka kehittää 115 hv ratsastaa esitettyä mallia Geneve ja kuten Volkswagen sen litium-ioni-akkuja, jotka pystyvät toimittamaan erilaisia ​​jopa 300 km ja kyky käsitellä toimintoja AV-laitteet, jne., Kautta Ipad joka toimii keskikonsolin lisäksi kokoonpanojen 3 + 3 paikkaa.

Se näyttää vapautetaan lähes samaan aikaan kuin seuraavan sukupolven Beetle.