Volkswagen

Uusi Volkswagen Touran. Lopullinen tila-auto.

Volkswagen uudistaa ja sen ulkopuolella sen seitsemän paikkainen.

Kesällä palaa kiinnostus autoja valitsevat perheen voimin. Uuden Touran vapautetaan hallitsevat segmentin tila-seitsemän-paikkainen, ja se ei rajoitu uudistaa ulkonäköä; Sen tärkein etu on tietenkin polttoainetta.

Uusi Volkswagen Touran. Lopullinen tila-auto.

Touran tarjoaa valikoiman kuusi uutta bensiinin ja common rail dieselmoottorit tehoalueen 90-170 hevosvoimaa, polttoaineen kulutuksen ja päästöjen jatkaa laskuaan jokaisen sukupolven. Siten, Touran 1.6 TDI BlueMotion Technology 105 hv saavuttaa keskimääräinen kulutus 4,6 l / 100 km ja päästöjen määrä on 121 g / km CO2 luvut vaikea sovittaa toiseen seitsemän paikkainen. Niistä bensiinimoottorit se erottuu suhde kulutuksen ja energiantuotannon 1.2 TSI. Turbo suora injektio 105 hv: n moottorilla, joka saavuttaa vääntömomentti 175 Nm, joiden keskimääräinen kulutus oli vain 6,4 l / 100 km ja päästöjen määrä on 149 g / km CO2.

Ulkomuoto sisällytetään uuden DNA Volkswagen tunnistettavissa. Vaikka se on muotoillakseen edellinen malli, edessä on palkittu ajovalot ja keskeinen grilli, joka muistuttavat ratsastus Golf. Takana on kärsinyt paljon suurempi uudelleensuunnittelua, korostaen kevyt, jotka on järjestetty vaakasuoraan ja poikittain että takaluukku osapuolille. Viimeksi mainittuihin kuuluvat laajentaminen lasipinnalle ja joissa on hydraulinen järjestelmä, joka vähentää sulkuvoima.

Uusi Volkswagen Touran. Lopullinen tila-auto.

Lisäksi, ominaisuudet ja mitat Touran ei vaihtele merkittävästi. Hänen ruumiinsa, mitoitettu viisi tähteä EuroNCAP, säilyttää pituus 4,39 m, leveys 1,79 m ja korkeus 1,67 m. Pyöräpesän myös pysyy samana, jossa on 2,69 m.

Touran Volkswagen kaava on toiminut hallita Saksan markkinoille mpvs. Vaikka sen asema Euroopan tasolla ei ole niin lähellä johdollaan Wolfsburg tehdas aikoo vakiinnuttaa asemaansa julkisella sektorilla yhtä tärkeää kuin nuori ja dynaaminen perheille, jotka nauttivat toistuvia matkoja ryhmään.