auton testit

2017 Opel Mokka X testi, älykäs tasapaino

Testasimme uuden Opel Mokka X, yksi suurimmista pelaajien segmentissä kaupunkien taajuusvaihteilla. Tasapainoa kaikissa puolia tekee hänestä yksi mielenkiintoisimmista malleista luokkansa Älä missaa video!.

Jos on segmentti, joka kukoistaa Euroopassa kaupunkien taajuusvaihteilla ja yksi suurimmista eksponentit tässä kategoriassa on Opel Mokka. Saksan malliin lanseerattiin vuonna 2012 ja on sittemmin myyty yli 600.000 yksikköä maailmanlaajuisesti. Tällainen on sen menestys, että GM: n tehdas Incheon (Etelä-Korea) eivät selviydy ja koska 2014 tuotetaan myös tehtaan Figueruelas (Zaragoza), jossa 160000 yksikköä ovat jo lähteneet.

Saavutettuaan Ecuador kaupallisen elämää, Mokka on saanut suuren päivityksen voisimme nähdä ensimmäinen käsi niiden esittämistä. Nauttia lukuisista kosmeettisia muutoksia ulkopuolella ja sisäpuolella, hän on saanut lisää laitteita ja sen valikoima on laajentunut uudella bensiinimoottori. Muutokset ovat jopa nimensä, tulossa Opel Mokka X.

riippuvuus nimi X näemme enemmän todocaminos Saksan markan korostaa crossover luonne malleja, Mokka on ensimmäinen vapauttamaan tämän erottava piirre. Seuraavana listalla on tulevaisuuden maastoauto Opel Opel Grandland Crossland X ja X, joka saapuu ensi vuonna osana 7 mallia mukaan Opel esittelee vuonna 2017 vuodessa.

X sukunimi korostaa crossover luonnetta Saksan malliin

Lisääntynyt laatu ja vahva persoonallisuus

Ulkoisesti uusi Mokka X 2017 eroaa edeltäjästään nopeasti. Säleikkö ja puskurin on uusi muotoilu tarjoavat vankempi kuva. Myös uusi ajovalaisimia, joka voi olla led muuntuvan valaisun (AFL Plus LED), ja lentäjät myös kantaesittänyt LED-tekniikalla. Valikoima värivaihtoehtoa on laajennettu uusilla väreillä rubiininpunainen ja oranssi Amber.

Sisällä muutokset ovat vielä selvemmin. Kojelauta on täysin erilainen ja näyttää paljon nykyaikaisempia, hienostunut ja elegantti muotoilu. Tunne laatu on korkea, paras segmentissä. tarkkoja säätöjä, materiaaleja, joilla on hyvä kosketus ja miellyttävä käyttää valvontaa arvostetaan.

IntelliLink multimediajärjestelmä Se kuuluu viimeisen sukupolven ja luonnollisesti myös Opel OnStar palvelut ja 4G WiFi hotspot. Se käsittelee kosketusnäyttö, joka toimii tarkasti. Kuvan laatu on hyvä, vaikka aurinko paistaa suoraan näytöltä nähdään liikaa heijastuksia. Se on myös muuttunut kojelautaan, Komitea korostaa uuden monitoiminäyttö paljon enemmän virtaa ja voi olla värillinen.

Mokka kirkkain X on älykäs mukautuva ajovalot AFL LED Plus 30% kuin halogeeni ajovalot

Restyling on Mokka on myös toiminut parantamaan Opel Eye. Tämä järjestelmä käyttää etukameraa tuulilasiin, nyt suurempi tarkkuus, joka mahdollistaa vaihtamisen pitkän ja lyhyen valot, palvelee assistentti liikennemerkki tunnustamisesta tai aktiivinen etutörmäyksessä hälytys.

Myös uudet ovat ergonomiset istuimet kanssa AGR (tunnusmerkki suuren saksalaisen yhdistyksen lääkärit ja fysioterapeutit) sertifiointi. Ne ovat todella mukavia ja tarjoavat lukuisia säätömahdollisuudet esiin laajennettavissa pohja ja sähköisesti säädettävä ristiselän tuki.

Mokka X on suurin luokka, jonka pituus on 4,27 metriä. Kiitos, että sisätilojen mukavuus on huomionarvoista, varsinkin edessä. Takana kaksi aikuista jopa 1,85 metrin korkeuteen myös he nauttivat runsaasti tilaa. Centre takana on tarkoitettu tilapäiseen käyttöön, se on erilainen muotoilu ja on huomattavasti hankalampaa kuin päät.

Sisätilojen laatu, Opel crossover on yksi parhaista segmentissä

Koostaan ​​huolimatta, runko ei ole erityisen suuri 356 litran. Tila on erittäin kannattavaa niiden säännöllinen muodot ja kaksoispohja tarjotaan, maksimoi rahtimäärät jos jätämme syrjään punktio pakki ja yhdennetyn FlexFix -pyöräteline. Split Takapenkin 60/40 annetaan laajentaa kapasiteettia huomattavassa 1372 litraa.

Kolme erittäin kattava valmiin

Opel Mokka X esitetty Kolme viimeistelytasot saatavilla: Valikoiva Excellence ja Color Edition. Kaikkein peruselementit kuten kattokaiteet, etusumuvalot, sähkö- ja lämmitettävät ulkopeilit, monitoimi nahkapäällysteinen ratti, edessä ja takana sähköiset ikkunannostimet, ilmastointi, radio IntelliLink 4,0 värillä kosketusnäyttö 7-tuuman vanteet tarjotaan 17 tuuman metalliseos.

Photo 1 - Kuvat Opel Mokka X 2017Photo 2 - Valokuvat Opel Mokka X 2017Photo 3 - Kuvat Opel Mokka X 2017Photo 4 - Valokuvat Opel Mokka X 2017

Opel Mokka Kuvat X 2017

Mekaaninen alue Saksan uusi crossover koostuu kaksi bensiinimoottorit, dieselin ja LPG mekaaniset. Havaittu 1,4 bensiiniä Turbo 140 hv, lohko on myös variantti, joka voi käyttää nestekaasua. uusi bensiinimoottorin myös 1,4 mutta 156 hv liittyy yksinomaan automaattinen siirto ja neliveto lisätään.

Lopuksi on diesel 1,6 CDTI 136 hv joka on määrä keskittyä enemmän myyntimäärän, noin 40% kokonaismäärästä. Tämä diesel-versio Se on hyvä valinta koska sillä on runsaasti voimaa antaa oikean suorituskyvyn ja polttoaineenkulutus on sisältöä. Esityksen aikana se sai tämä mekaaninen kulutus noin 5,5-6,0 l / 100 km.

Liitettävyys on yksi vahvuuksista Mokka X

Ohjauspaikalle on korkea ja on hyvä näkyvyys kaikkiin suuntiin. Kaiken Mokka on erittäin miellyttävä ajaa ja näyttää aplomb. Suspensio osoittaa vahvaa taarattuun mikä johtaa parempaan ketteryyteen. Vähentää hieman mukavuutta, mutta ei kuiva edes pomppii hieman toivottavaa.

Suuntaan B-SUV Opel ei ole kovin kommunikatiivisia vaan on tuen tason onnistunut. Lisäksi, manuaalinen kuusi vaihteisto on hyvin tarkka ja tyydyttävä. Vaihtoehtoisesti on olemassa automaattivaihteisto vääntömomentinmuunnin ja sama määrä suhteita.

Joissakin versioissa voi kuljettaa järjestelmä älykäs AWD, mikä lisää monipuolisuutta Saksan malliin. Tämä järjestelmä siirtää voimaa etuakselin normaaleissa olosuhteissa, mutta kun on puutetta kiinnittyminen voi jakaa pari jopa 50% kunkin akselilla. Mokka X puolustaa off-road kappaleita yksinkertaisella mutta Se ei ole riittävä voittamaan suuria esteitä tasoittain eikä maavara.

Veto järjestelmä Mokka X jakaa tehoa etu- ja taka-100: 0 50:50

Opel Mokka X on nyt saatavilla espanjalaisia ​​kauppiaita 21837 euroa, mutta Opel tarjoaa lukuisia alennuksia, jotka vähentävät verokantaa 19506 euroa. Lisäksi loppuun mennessä on edistäminen, jonka avulla voitto yksi parhaista malleista segmentissä varten 16900 euroa, mikä merkitsee hinta / tuote todella mielenkiintoinen suhde.

asiantuntija Arviota

Pidimme lisää

  • Erittäin täydellinen laitteet
  • viimeistelty laatu
  • sisätilojen tilavuus

Pidimme vähiten

  • Kuormaustilasta jotain oikein
  • Vain mekaaninen diesel saatavilla
  • Rajoitettu offroad ominaisuudet

Huomautus: 7,9