auton testit

Ford Focus 1.0 EcoBoost-testi (II): Moottori, kulutuksen ja käyttäytymisen

Koska EcoBoost moottori julkistettiin, olimme yllättyneitä monia: 125 hv per litra, vain kolme sylinteriä ja hyväksytyn todellinen skandaali kulutus (niin alhainen). Focus 2015 1,0 EcoBoost moottori ei ole uusi, ja se oli asennettu ennen, mutta olette pidentäneet kehitystä muutoksen viettää vähemmän. Onko se todella niin?.

tekosyitä supistaminen Ne ovat hyvin tiedossa: moottorin paino, vähemmän mekaanista kitkaa vähennetään, verot maksetaan, hyödyt ylläpidetään Turboa ja erittäin alhainen kulutus on homologoidun. Toistaiseksi teoria.

Hän oli jo pelannut tätä moottoria edullisempaan malliin, Fiesta ja EcoSport, jossa kolmen sylinterin moottori on hieman huomata sekä tärinää ja melua. Kuitenkin Focus on toinen tarina. Moottori on niin hyvin eristetty, että maallikko ei todennäköisesti huomaa eroa kanssa nelisylinterinen jos se ei ole varovainen. Ja juuri se kuulostaa.

Sillä ei ole jalostaminen moottorin se korvaa, mutta se varmasti antaa Pego

Täytyy myöntää, että en ollut aina tietoinen ajasta lopettaa&alku leikkaa moottori, ja jos ei 3000 RPM ylös kuin melu on hyvin hiljaa. Kun näkökulma mukavuutta, hyväksyy. Täsmällisesti tulleen ensin, ja jos emme kosketa, voit antaa joitakin ärsyttävää nykimistä edessä, mutta mitään epätavallista.

Fordin insinöörit ovat viritetty alustan parempaan käyttäytymiseen hieman kaareva ja mukavampaa

ennen restyling Focus jo ollut erinomaista suorituskykyä, tasapaino mukavuutta ja urheilullisuutta hyvin toteutettu. Muutaman hienosäädön olet tehnyt, se on vielä parempi, ja itse asiassa, edelleen hämmästyttää. Vuoren että lattia "hyökkäys" Päädyin heitto vähemmän virtaa edetä nopeammin, auto oli pilkottu täydellisesti.

Taka-akseli on erittäin reaktiivinen, mutta hyvin oppivainen

Minulla ei todellakaan ole mitään syytä moittia tähän ryhmään, jos mitään matkustamossa on huomannut joitakin pyöriä, mutta ei ärsyttäviä eikä suututtaa niitä, jotka rakastavat ajamista. renkaat -Goodyear testattu yksikkö EfficientGrip Performance 215/50 R17 tuskin tyydyttävät millään tavalla.

Pidä mielessä yksi asia ennen testaamista Focus vakavasti, ja irrota kaista pitää avustaja, tai voimme ajaa sinua hulluksi. Voi jättää autoni näin ja ei muuta mitään muuta seuraavan sukupolven, voittoa ja vakuuttaa, ja ne voivat mennä myös pienikokoinen.

Tietokone tulokset lopussa testin, ovat hyviä, mutta ei tallenna

Onko totta, että kuluttaa vain 4,7 l / 100 km?

Ei kerätessään tämän pysäköintialueen Fordin lehdistössä, se oli alle 3000 km, niin olet päälle. Olen matkustanut hänen kanssaan yli 600 km pääsemättä varauksesta, tietokoneen mukaan, voisit tehdä talletus lähes 775 km. Se voi tuntua paljon, kyllä, mutta suuri talletus, 55 litraa.

Tietokone oli keskimääräinen kulutus 5,8 l / 100 km, ensimmäisenä päivänä oli hieman yli 7 l / 100 km. Ottaen huomioon tietokoneen virhe, joka on yleensä 0,4-0,5 l / 100 km ylöspäin, on noin 6,2-6,3 l / 100 km

Se on hieno bensiiniä, mutta kumpikaan ei ole julma kulutus ennätys

Parasta otin oli 4,2 l / 100 km, suurimman osan ajasta moottoritietä pitkin, välillä 100 ja 130 km / h, ilman että yhdellä kertaa nopeutta ja hetken inspiraation rattiin suotuisa liikenneolosuhteet. Itse asiassa, joillakin linjat voi mennä yli 120 km / h instant alle 4 l / 100 km. Se tuntuu mahdottomalta kanssa 1,6 ilmakehän.

1,0 EcoBoost on pienin segmentti tällä tehotasolla bensiiniä, mutta ei vähiten kuluttaa

Rehellisesti, tämä moottori kuluttaa hieman vähemmän kuin 1,6 Ti-VCT, koska lattia on erittäin alhainen kulutus. Toisin sanoen, jos ajamme vähän kuorma kiihdytin, hyvin tasaisesti, kulutus on erittäin alhainen. Se säilyttää hyvin vähän siirtyminen alaspäin, joten voit nopeuttaa paljon inertia 0. avulla kulutukseen tai kovaa työtä, ja alkaa niellä vaan tyhjäksi etuna pieni siirtymä, koska se on liian tiukka.

Temppu on ajaa todella hyvin, ja silti se on mahdotonta 4,7 l / 100km kokonaisiin talletus

Voi rakas, emme aina kaiken meidän puolesta, koska ajamme. Siksi on hyvin herkkä käyttää, koska se sattuu eniten pienissä turboahdettu moottorit. Minusta mielenkiintoisin 1.6 Ti-VCT se myi muuntaa nestekaasua. Testasimme mitä tulos antaa C-MAX ja vakuutti meidät.

Minusta on erittäin helppo perustella ostaa diesel- vastaavaa, 1.6 TDCi 115 hv, koska tiedän tosiasia, että se on helppo keino lähellä 5 l / 100km ja vain 1000 euroa. Kuitenkin bensiinin kulutus ne ovat hyvin kohtuulliset, mutta kuljettajan on tehtävä osansa.

Boca Tankkaus "älykäs" (Easyfuel). Kun se on täytetty, ja kuulostaa ensimmäinen "paukkua" ei enää tarvitse vaatia. Se on sovitin, jos sinulla täyttää kannu

Joidenkin mielestä yksinkertaisesti noudata vaihdetta syntymässä kojelautaan. Ei. Löysin ole yksi, vaan useita kertoja, että jotkut kiihdyttää alemman kulutuksen avulla pienemmälle vaihteelle ja nostamalla jalka. Vuodesta 1400 RPM, Tämä moottori tarjoaa 170 Nm, jos me polkea hieman, noutaa, mutta on mukavampaa yli 2000 rpm.

80-120 km / h 4. kestää 10 sekuntia, erittäin hyvä levy

Rasva etu EcoBoost noin 1,6 Ti-VCT on ei kysy paljon downshifting, kiitos turboahdin on hyvin tahallinen. Asiantuntija tehokas ajaminen voi tehdä menetät 6 l / 100km että koko talletus, mutta ei tietenkään saa ylittää 3000 rpm mitään ilman mitään acelerón.

Minulla on toinen syy ei suositella tricilíndrico, on se, mistä on osoituksena Saksan TÜV, tätä moottoria, koska jotkut kilpailijat, Se säteilee monia hiukkasia, ja ei suodatusta, joten sen ekologinen luonne on hyvin kyseenalainen. Jos emme pidä mitään tällaista, kyllä, se on miellyttävä ajaa moottori ja niin myönnän avoimesti.

Goodyear EfficientGrip 215/50 R17 renkaat Performance. Ne ovat elokuvan ja auttavat pitämään kulutuksen kurissa

Kaiken Focus on ilo ratissa, ja luulen varteenotettava vaihtoehto Premium Compact korkeampi hinta. On selvästi useita kilpailijoita huonompi yleistä tuntumaa ajo, sisätilojen huonommin tai erittäin huono vanhuuden vuodet kuluvat.

Diesel vastaan ​​EcoBoost voi ylpeillä on vähemmän havaittavissa ja miellyttävämpi ajaa yleensäkin kuinka hyvin eristetty se on. Sopii hyvin allerginen dieselmoottoreihin, mutta mitään tekemistä lukujen osalta TDCi on kiinnostavampi kauan ennen 100000km.

Lyhyesti sanottuna, Se on hyvä moottori, mutta joissa on vaihtoehtoisia nelisylinterinen kuluttaa vähemmän menemättä liian pitkälle, 1.4 TSI on VAG- ryhmä ja ottaa mallia nestekaasua ja TDCi, sitä ei suositella kenellekään selvästi moottori. Joka tapauksessa, jotka valitsevat sen, et tule pettymään.

Lyhyesti sanottuna mielenkiintoinen vaihtoehto TDCi, mutta ei kaikille

Seuraavassa ja viimeinen osa, kerromme uusi alue on ja mitä extrat ovat mielenkiintoisempia ...