Škoda

Jaktet den nye Skoda Yeti uncapped 2018

Den nye generasjonen av små SUV fra det tsjekkiske merket har blitt jaktet nesten helt avdekket. Ateca alternativ til SEAT og Volkswagen Tiguan med å holde mekanisk forholdet vil bli presentert i september og vil være i salg før utgangen av året.

Det var planlagt å bli presentert på bilutstillingen i Genève, men vil gjøre etter sommeren på Frankfurt Motor Show. det vil den store nyheten om den tsjekkiske merket for neste år 2018, og kommer i salg i Europa senere i år.

Jaktet i Tsjekkia, Det har blitt utviklet på MQB modulær plattform og den nye Skoda Yeti vil være bror av SEAT og Volkswagen Tiguan Ateca opplever en større endring i sin størrelse og i sin oppfatning, som Nå er det ansett som en reell SUV segment C opp til modellen SEAT og Volkswagen.

Udekket helt, bare det presenterer en svak kamuflasje baklysene som ligner hans eldre bror Kodiaq, men det er også sant at hvis vi sammenligner tettere med SEAT Ateca kan se at selv de C-stolpen to modellene er tilnærmet identiske men i motsetning til det spanske modellen, har fast bakre glass en annen form og er større. På baksiden, lysene også synes hentet fra Skoda Kodiaq uten variasjon. Du kan nesten si at det er en mindre Kodiaq.

Interiør er mer romslig og luftig, takket delvis til en økning i lengden dimensjon ventet å nå opp til 4,6 meter og er kun tilgjengelig med 5 plasser. Utstyret vil også bli høyere, med hele arsenal sett i fornyet Octavia ogSuveren ny og Kodiaq som den nye plattformen for infotainment Skoda kontakt med Smartlink-funksjon, carplay Apple og Android Auto.

I sikkerhetsseksjonen, også Det vil inneholde avanserte systemer som trafikkskilt anerkjennelse, filbyttevarsel og adaptiv cruise control, blant andre elementer.

Den nye Skoda Yeti, som vil fortsette produksjonen ved fabrikken i Kvasiny, Tsjekkia, vil ankomme med mekanisk bensin TSI tre og firesylindret dieselmotor TDI bare fire sylindre med forskyvninger fra 1,0 til 2,0 liter, tilbyr et bredt spekter av kombiner alternativer i ett stykke med for- eller fire hjul og koplet til en manuell girkasse 6 hastigheten automatisk direktekoblingshastighet trekkraft og 7.

Et år senere, varierer også utvides med en plugg hybrid bensinmotor vil kombinere 1,4 TSI med en elektrisk motor, en mer effektiv og miljøvennlig versjon med nok kraft til å bevege den nye Yeti med både passasjerer og bagasje.